Te divne osamdesete

Neprepoznatljiva: Kim Kardashian u novoj kampanji za Skims neodoljivo podsjeća na Lepu Brenu

Vlasnica iznimno popularnog brenda za donje rublje Skims najavila je novu kolekciju kupaćih kostima, koje sama i reklamira. U visokostiliziranoj kampanji Kardashianka je zablistala kao naša najveća zvijezda 80-ih.

Kim Kardashian priprema novu kolekciju svojih Skims kupaćih kostima, a kako smo od nje naviknuli, reklamna kampanja opet je iznenadila. Za kolekciju koja je napravljena u potpunosti od metalik materijala i većinom u zlatnoj i srebrnoj boji, Kim i njen kreativni tim u modnoj kampanji inspirirali su se osamdesetima.

Reality zvijezda i vlasnica brenda potpuno je promijenila imidž, gotovo neprepoznatljiva ispod predimenzionirano natapirane kose, preplanula i u zlatnom metalik bikiniju Kim neodoljivo podsjeća na veliku zvijezdu s naših područja - Lepu Brenu.

Čitajte i: Nakon razgovora s Khloe o vaginama, Kim redizajnirala popularni Skims bodi

Nakon što je za Met Galu smršavila znatan iznos kilograma i poblajhala kosu, čini se kao da Kim uživa u novom imageu i uspješno održava novu kilažu. Svoj novi izgled iskoristila je za kampanju SKIMS metallic kupaćih kostima.

Viziju seks bombe iz osamdesetih savršeno je vizualno dočarala Nadia Lee Cohen, britanska vizualna umjetnica. U kampanji uz Kim pozira još nekoliko modela, uređenih u istom stilu - dekadencije kućnih zabava uz bazen tijekom osamdesetih. Izlazak nove kolekcije najavljen je za srijedu 6. srpnja.

Linker
20. travanj 2024 00:44