Ljepota u jednostavnosti

Stigle nove vjenčanice Alduk: Moderne, impresivne, ali i - udobne!

Vrsni domaći dizajner Ivan Alduk predstavio je novu kolekciju vjenčanica za 2019. godinu koja je ovoga puta obilježena minimalističkim trendovima namjenjenim modernoj mladenki.

Vrsni domaći dizajner Ivan Alduk predstavio je novu kolekciju vjenčanica za 2019. godinu koja je ovoga puta obilježena minimalističkim trendovima namjenjenim modernoj mladenki.

Alduk vjenčanice su i u novoj sezoni moderne, pročišćene i nadasve udobne, a tkanine na podlozi od svile, tila i organze ručno su dorađivane i reljefne. Linije vjenčanica prate tijelo, blagog su sirena prizvuka te naglašavaju ženstvenost oblina i senzibilnost ili su pak šire A-linije, lepršave s vizualno istaknutim strukom. Decentno otvoreni dekoltei, leđa ili ramena daju posebnu čar novoj kolekciji koja se kroz ovu kampanju samo nagovješćuje u obliku efektna detalja ili teksture. Izrađuju se prema mjerama klijentica, a cijena im se kreće od sedam do devet tisuća kuna.

'Postati predvidljiv i samim time dosadan jedna je od većih zamki modnog dizajna i stvaranja brenda u današnje vrijeme koja za sobom povlači brojne dugoročne posljedice. Upravo na tome tragu novu kolekciju vjenčanica, koja je već dostupna u našem showroomu za isprobavanje i naručivanje, željeli smo predstaviti u nimalo očekivanoj modnoj priči, pročišćenoj od suvišnih detalja i tako predvidljivih cvjetnih akcenata. Crno-bijeli ton koji odaje pomalo umjetnički dojam te predivan tamnoputi njemački model Rebecca N. (Stella Models) doista su naglasili ljepotu jednostavnosti i ne pretjerivanja koju zagovaramo i pri dizajnu Alduk vjenčanica', izjavio je Ivan Alduk u povodu predstavljanja nove kampanje.

Alduk će uskoro predstaviti i kompletan lookbook vječanica za 2019. godinu kojim će prezentirati sve novosti i modele bridal linije.

Linker
26. travanj 2024 17:46