Ljepota u jednostavnosti

Stigle nove vjenčanice Alduk: Moderne, impresivne, ali i - udobne!

Vrsni domaći dizajner Ivan Alduk predstavio je novu kolekciju vjenčanica za 2019. godinu koja je ovoga puta obilježena minimalističkim trendovima namjenjenim modernoj mladenki.

Alduk vjenčanice su i u novoj sezoni moderne, pročišćene i nadasve udobne, a tkanine na podlozi od svile, tila i organze ručno su dorađivane i reljefne. Linije vjenčanica prate tijelo, blagog su sirena prizvuka te naglašavaju ženstvenost oblina i senzibilnost ili su pak šire A-linije, lepršave s vizualno istaknutim strukom. Decentno otvoreni dekoltei, leđa ili ramena daju posebnu čar novoj kolekciji koja se kroz ovu kampanju samo nagovješćuje u obliku efektna detalja ili teksture. Izrađuju se prema mjerama klijentica, a cijena im se kreće od sedam do devet tisuća kuna.

'Postati predvidljiv i samim time dosadan jedna je od većih zamki modnog dizajna i stvaranja brenda u današnje vrijeme koja za sobom povlači brojne dugoročne posljedice. Upravo na tome tragu novu kolekciju vjenčanica, koja je već dostupna u našem showroomu za isprobavanje i naručivanje, željeli smo predstaviti u nimalo očekivanoj modnoj priči, pročišćenoj od suvišnih detalja i tako predvidljivih cvjetnih akcenata. Crno-bijeli ton koji odaje pomalo umjetnički dojam te predivan tamnoputi njemački model Rebecca N. (Stella Models) doista su naglasili ljepotu jednostavnosti i ne pretjerivanja koju zagovaramo i pri dizajnu Alduk vjenčanica', izjavio je Ivan Alduk u povodu predstavljanja nove kampanje.

Alduk će uskoro predstaviti i kompletan lookbook vječanica za 2019. godinu kojim će prezentirati sve novosti i modele bridal linije.

Linker
23. travanj 2024 20:33