Ana Radišić
 Ivan Pavliš
NOVA LJUBAV

S dečkom na svadbi: Zaljubljena RTL-ova voditeljica ne skida osmijeh s lica

Ana Radišić ponovno ima leptiriće u trbuhu. Za to je zaslužan simpatični Osječanin s kojim je provela ljeto, a protekli vikend bio je rezerviran za obiteljsko vjenčanje

Ambiciozna Riječanka koju smo dugo gledali kao urednicu i voditeljicu na CMC televiziji, a koja je potom zaplivala televizijskim prostranstvima RTL-a, posljednjih mjeseci ima više razloga za zadovoljstvo. Ana Radišić (32) ljetos je pokrenula svoj podcast, odlično se snalazi kao voditeljica "Exkluziva", te urednica i voditeljica glazbene emisije "Top.HR", a sreća je prati i u ljubavi. Njezino je srce nedavno osvojio Osječanin Jurica Barać, a koliko je zaljubljena jasno se vidi iz njezinog osmijeha.

Ana Radišić: 'Kad mi kažu da sam lijepa uvijek njih spomenem, oni su zaslužni'

Na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju sa subotnjeg vjenčanja gdje je povela i novog dečka. Iako je ljubiteljica haljina, Ana je za ovo vjenčanje odabrala crveno odijelo koje krasi velika mašna, a pod rukom je nosila torbicu s potpisom Christian Dior.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Radisic (@anaradisic) on

Zajedno su proveli i ljeto, a kada je Ana uz fotografiju s plaže napokon javnosti obznanila tko je osvojio njezino srce, čestitke nisu prestale stizati danima. Vlasnik agencije za sportski marketing i bivši profesionalni biciklist te voditeljica s diplomom Pravnog fakulteta strastveni su ljubitelji sporta i avanture pa svaki slobodan trenutak koriste za boravak u prirodi.

View this post on Instagram

summer 2020 love you

A post shared by Ana Radisic (@anaradisic) on

"Volim šumu, prirodu trčanje, planinarenje, općenito volim sport, to me čini sretnom. Ujutro ustajem ranije, radim zobenu kašu ili neki drugi zdravi doručak, meditiram i tek onda smireno mogu u dan. Jako pazim na zdravlje. Natjeralo me da dublje prokopam, presložim prioritete, dođem do sebe i više volim sebe", rekla nam je nedavno Ana.

Čitajte i:

U sedmom nebu: Sretno zaljubljena voditeljica više ne krije ljubav sa sportašem

Ana Radišić: 'Sigurna sam da ćemo iz ovoga izaći kao puno bolji ljudi'

Ana Radišić: 'Ne trčim za dečkima, a trudim se i otarasiti još jedne loše navike'

Ana Radišić na prijelomnici: 'Trudit ću se rasti u bolju verziju sebe'

Linker
20. travanj 2024 04:35