Matija Djanjesic / CROPIX
nije sve bajno

VIDEO | Mia Negovetić o težoj strani slave: 'Tvrde da sam razmažena, neodgojena i umišljena'

Spot za singl "Zavičaju, tebi" mlada riječka pjevačica nedavno je snimila u društvu Petra Baljaka, studenta glume. Duo se sjajno snašao na setu koji je činio napušteni dvorac iz 16. stoljeća. Zahvaljujući, pak, čarima 21. stoljeća Mia nam je dala intervju u kojem se raspričala o brojnim zanimljivim temama.

Mlada glazbenica Mia Negovetić snimila je promotivni videospot za himnu Primorsko-goranske županije "Zavičaju, tebi". Za potrebe spota snimljenog u napuštenom dvorcu iz 16. stoljeća, nekadašnjem domu obitelji Zrinski i Frankopan, Mia je utjelovila Anu Katarinu Frankopan, dok je njezinog odabranika Petra Zrinskog utjelovio student glume Petar Baljak.

Uspješna Riječanka tim je povodom razgovarala s ekipom magazina Gloria, a u kratkom videointervjuu otkrila nam je s kim bi željela surađivati, što treba imati njezin idealan dečko te koji je najveći trač koji je čula o sebi.

Najgori trač koji su čula o sebi?

"Bilo ih je puno, svi su glupi, tvrde da sam razmažena, neodgojena i umišljena, no nikad nisam čula neki strašan trač o sebi, što mi je drago jer to znači da oko mene nema puno zlobnih ljudi", ustvrdila je Mia kada smo je pitali o najvećem traču koji je o sebi čula.

Vedran Peteh / CROPIX
Mia Negovetić u spotu je utjelovila Anu Katarinu Frankopan, dok je njezinog odabranika Petra Zrinskog utjelovio student glume Petar Baljak.

Što mora imati tvoj idealan dečko?

Ne okružuju je, srećom, tračevi o ljubavnom životu! A, kada je ljubav u pitanju, pjevačica dobro zna što želi. Njezin idealan dečko treba biti, kaže, dobar i prizeman. "Želim da je dobar i prizeman, da me usrećuje. To mi je na prvom mjestu, a izgled je na drugom", ispričala je Negovetić i dodala da su emocije uvijek na prvom mjestu!

Vedran Peteh / CROPIX
Mladi duo dobro se snašao na snimanju koje im je proteklo u zabavi i veselju.

Uz ljubav, karijera joj je jako važna. U uspješno osvajanje glazbene scene krenula je još kao djevojčica pa ne čudi što bi glazbenu suradnju ponovno voljela ostvariti s osobom koja ima sličnu karijernu priču. "Prvi na listi mi je Dino Jelušić, iako ih ima još puno, i nadam se da ću imati priliku ponovno surađivati s njim jer su ljudi jako pozitivno reagirali na naš nastup na Dori", rekla je Mia i dodala da osim sjajnih glazbenih suradnji priželjkuje sebi samo dvije stvari - da ostane skromna i prizemna.

Čitajte i:

Mia Negovetić kao moderna Ana Katarina Frankopan u romantičnom novom spotu

Mia Negovetić progovorila o nedavnom porazu: 'Bilo je kako je moralo biti, ne žalim'

Mia Negovetić: 'Sad mi najviše fale subotnje kasne večeri'

Mia Negovetić može otpjevati doslovce sve, čak i narodnjake (imamo i video dokaz)

Linker
19. travanj 2024 22:29