ljubiteljica putovanja

Albina stigla u Afriku, poznata Hrvatica šaljivo komentirala njenu fotku u badiću: ‘Mislila sam preskočiti trening danas‘

Albina se putovanju na Zanzibar jako veselila. Ljubiteljica je putovanja, a prije nekoliko tjedana s dečkom je bila u Parizu.

Kao što nam je i najavila prošlog tjedna, Albina Grčić je otputovala u Afriku. Splitska pjevačica stigla je na Zanzibar, a na društvenim je mrežama podijelila fotografiju s pješčane plaže.

"Ovako to počinje", napisala je.

Ubrzo su joj se javile brojne poznate osobe.

"Taman sam se dvoumila preskočiti trening danas... Hvala na motivaciji", napisala joj je glumica Katarina Baban.

Čitajte i: Nakon što nije došla u finale Plesa sa zvijezdama, Albina nam je otkrila što sad misli o tom showu

Albina nam je proteklog tjedan rekla da jedva čeka ovo putovanje.

"Toj se destinaciji posebno veselim. Pariz je divan i rado bih se tamo opet vratila, no Zanzibar je posve nešto drugo i očekujem nezaboravan provod", uzbuđena je Albina, koja je u Pariz putovala s dečkom Ivanom Ćalušićem.

Kako nam je povjerila lijepa 23-godišnjakinja, putovanja su i velika strast mladog Hajdukovca s kojim je Albina u vezi tri godine, a prema mišljenju mnogih njih su dvoje jedan od najatraktivnijih parova iz glazbeno-sportskog svijeta.

"Ivan i ja smo generalno izrazito društveni tipovi. Volimo putovanja, nova iskustva, imamo puno prijatelja s kojima provodimo dosta vremena. Često svi i idemo na izlete, skupimo se na nekoj večeri... A kad smo sami, rado pogledamo dobar film. U stvari, kino nam je jedna od dražih lokacija za večernji 'dejt", šali se Albina.

Linker
19. travanj 2024 15:18