Kao iz filma

Andrej Kramarić i Mia Ćurković uskoro u braku: Njihova ljubavna priča počela je pukom slučajnošću

Hrvatski reprezentativac i doktorica veterine oznakonit će svoju četiri godine dugu vezu koja je započela u ljeto 2017. i to nakon što je Kramarić slučajno sreo Miju u svom kvartu, ne znajući da je poznaju svi njegovi prijatelji.

Proljeće nije moglo bolje započeti za našeg reprezentativca, nogometaša Andreja Kramarića i njegovu djevojku, doktoricu veterine Miju Ćurković. Naime, par koji je u vezi već četiri godine vjenčat će se u srijedu, 31. ožujka 2021. u Zagrebu.

Čitajte i: Najljepši nastavak ljubavne priče Andreja Kramarića i Mije Ćurković: Domaći par ima čak dva razloga za slavlje

Čini se da je brak, baš kao i dijete koje stiže na jesen, zaista najljepši mogući nastavak njihove ljubavne priče koja je započela vrlo jednostavno.

image
Hrvatski nogometaš zvijezda je tamošnjeg kluba Hoffenheim, zbog čega on i dugokosa Mia ne mogu nezamijećeno proći ulicom.
KRISTIANA LUCCA

Miju su otprije poznavali svi Andrejevi prijatelji, a poznaju se i njihovi roditelji, no nogometaš je tek 2017. upoznao Miju i to pukom slučajnošću.

Slučajno je naletio na nju te je pitao prijatelja tko je ta cura, na što se ovaj nasmijao jer mu nije bilo jasno kako je ne poznaje. Njihov susret zaista je bio sudbonosan jer ga je Mia, kako je rekao u intervjuu za Gloriju, osvojila na prvi pogled. "Mia je žena mojih snova i moja najveća podrška", rekao je zaljubljeni nogometaš.

Čitajte i: Dosta je bilo veze na daljinu: Andrej Kramarić i njegova Mia odlučili su se za novi korak

Veza na daljinu nije im predstavljala problem

No, ni Mia nije odoljela Andrejevom šarmu pa su vrlo brzo ušli u vezu. Na ljeto 2017., samo godinu dana nakon što je Andrej počeo igrati za njemački klub Hoffenheim, već su zajedno putovali i družili se koliko su to mogućnosti dozvoljavale. Iako mnoge veze na daljinu završe prekidom, njih dvoje su primjer kako daljina ne mora biti problem ako se par dovoljno trudi.

Mia je zbog studija veterine dio godine provodila u rodnom Zagrebu, no otkako je krajem rujna 2020. stekla titulu doktorice veterinarske medicine, više je ništa nije moglo zadržati daleko od Andreja. Jedva je dočekala preseliti se k njemu u gradić Heidel­berg na rijeci Neckar.

image
KRISTIANA LUCCA

"U Njemačkoj nam je stvarno lijepo. Heidel­berg je puno manji od Zagreba, ima oko 150 tisuća stanovnika, ali zabave nam ne nedostaje. A grad je čaroban. Okružen je gustim šumama pa puno vremena provodimo u prirodi ili šećemo uz rijeku Neckar. No najvažnije nam je da je Zagreb relativno blizu", ispričala je Mia za Gloriju.

Čitajte i: Ljubav stigla u Njemačku! Andrej Kramarić o pripremama za bračni život: 'Mia me osvojila na prvi pogled'

Najbolje društvo čak i u izolaciji

Oboje kažu kako nisu mogli poželjeti bolje mjesto za život od šarmantnog Heidelberga, a zaljubljeni par čak i prolaznici prepoznaju na ulici.

"Simpatična mi je pažnja prolaznika. No, rijetko me tko zaustavi tražeći autogram jer su Nijemci veoma obzirni kad je riječ o nečijoj privatnosti", rekao je Andrej koji je prošle godine imao vrlo teško razdoblje jer se zarazio koronavirusom.

S Mijom je proveo dva tjedna u samoizloaciji, no srećom simptomi nisu bili jaki. "Kod mene su simptomi trajali samo tri dana i bili su vrlo blagi. Lagano me boljela glava i pekle su me oči. Mia se nije zarazila tako da me proteklih četrnaest dana mazila i pazila. Vrijeme smo kratili gledajući serije na Netflixu, a ja sam pomalo i vježbao da zadržim kondiciju", otkrio je nogometaš koji je prije pandemije sa svojom zaručnicom uživao u putovanjima.

image
Nogometaš ne skriva koliko je ponosan na svoju djevojku.
KRISTIANA LUCCA

"Bili smo u Madridu, Parizu, Rimu, na Sejšelima, Mauricijusu, u Dubaiju... S njim sam prije dvije godine proslavila i drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a i ovdje idem na utakmice. U Heidelbergu se od prvog dana osjećam kao doma pa planiram tu i raditi. Nedavno sam upisala tečaj njemačkog jezika, no zbog korone ću sada morati malo pričekati. Trenutačno mi puno pomaže Andrej, koji govori kao pravi Nijemac", pohvalila je Mia svog izabranika.

Čitajte i: Kramarić s djevojkom uživa na otocima: Zaljubljeni par zajedno istražuje sve ljepote naše zemlje

Par je prošle godine uživao u sve onome što Hrvatska pruža - odmarali su na Visu i Korčuli, posjetili Modru špilju, uživali u morskim specijalitetima i šetnji centrom.

Kada je riječ o hrani, Andrej tvrdi da je Mia odlična kuharica te ga je razmazila svojim gastro specijalitetima. "Kad sam tek došao u Heidelberg, živio sam na drugoj adresi, a ovaj smo stan Mia i ja pronašli zajedno. Miji je hobi kuhanje i njezinu puricu s mlincima mogao bih stalno jesti. Od njemačkih specijaliteta oboje volimo spätzle, vrstu tijesta sa svježim jajima i drugim nadjevima", ispričao je Andrej koji za sada ne razmišlja o prelasku u novi klub, već s Mijom želi izgraditi život u Heidel­bergu koji je oboma prirastao srcu.

Linker
25. travanj 2024 13:26