EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Detalji vjenčanja iz snova Gorana Vlaovića i Ivane Mišure: ‘Najvažniji su naši osjećaji!‘

Nakon trogodišnje veze, u kojoj je rođena kćerkica Vana, legendarni nogometaš Goran Vlaović i bivša Miss Universe Ivana Mišura organizirali su raskošno vjenčanje koje su započeli plesom uz taktove heavy metal pjesme ‘Nothing Else Matters’.

Koliko je na svadbi Ivane Mišure (32) i Gorana Vla­ovića (49) vladala vesela atmosfera najbolje dokazuje to što su mladenci još nekoliko dana nakon vjenčanja bili promukli od pjevanja. Nije ni čudo jer je zabava za gotovo 180 uzvanika - koji su u zagrebački ho­tel Sheraton mogli ući samo uz negativan covid-test, potvrdu o cijepljenju ili dokaz o preboljenju koronavirusa - trajala do šest ujutro. Prije toga su zagrebačka ekonomistica, koja se 2014. okitila titulom Miss Universe, i legendarni nogometaš i TV komentator rodom iz Slavonije izrekli “da” u užem krugu obitelji i prijatelja, razmijenivši prstenje od bijelog zlata.

image
Ivana Mišura i Goran Vlaović rekli su ‘da’ u Predsjedničkom apartmanu hotela Sheraton.
MARKO SPINAKERGRAPHICS

- Civilna ceremonija bila je u Predsjedničkom apartmanu pred četrdesetak ljudi, a prisustvovala joj je i naša šestomjesečna kćerkica Vana. Ostatak večeri provela je s bejbisitericom, mojom bliskom prijateljicom, a mi smo nastavili slaviti u Velikoj dvorani. Sve je prošlo odlično, Goran i ja smo prezadovoljni i još pod dojmom - govori Ivana Mišura Vlaović, dodajući kako je tog 28. kolovoza cijelo vrijeme bila opuštena i bez treme. Čak i tijekom prvog plesa - engleskog valcera za koji im nije trebao ni tečaj ni koreograf - uz taktove pjesme “Nothing Else Matters”. Taj heavy metal hit američke grupe Metallica im je drag i zbog bezvremenske melodije i zbog poruke.

- “Ništa drugo nije važno” u našem slučaju znači da smo bitni samo mi i naši osjećaji - objašnjava Ivana, koja je te večeri blistala u raskošnoj vjenčanici ukrajinskog brenda Milla Nova, a svidjela joj se čim ju je vidjela na fotografiji u modnom salonu Vesna Sposa. Nije praznovjerna pa ju je prije svadbe pokazala budućem suprugu, koji je odabrao tamno odijelo talijanske marke Perrin, a uz bijelu vjenčanicu je iskombinirala šareni buket obiteljske prijateljice, cvjećarice Danice Šemper. Gostili su se uz riblje i mesne specijalitete, torte čokoladna trilogija i ledeni vjetar, nazdravljali domaćom rakijom Goranovog tate Stjepana, a svatko je na dar dobio hrvatsku čokoladu Vrsna Chocolates s imenima mladenaca.

image
Uzvanici su nazdravljali domaćom šljivovicom Goranovog oca Stjepana.
SPINAKERGRAPHICS

Ivanina kuma je bila Marina Lovrić, prijateljica iz srednje škole, a Goranu bivši nogometaš Silvio Marić sa suprugom Ivom. Među uzvanicima su bili i nekadašnji i sadašnji reprezentativci Mario Stanić, Boris Živković i Josip Pivarić sa suprugama Draganom, Ivonom i Božicom, sportski novinar Saša Sušec sa suprugom Zlatom Mück Sušec, TV voditeljicom, te bivše misice i mladenkine prijateljice Ivana Delač, Natalija Prica i Marijana Kužina.

- Goran i ja smo sami organizirali svadbu do zadnjeg detalja, bez agencije za vjenčanja i pomicanja datuma zbog pandemije, a najvažnije nam je bilo da neprestano svira glazba. Zato su se tijekom programa izmjenjivali raznoliki izvođači - kaže Ivana, dodajući kako su uz Blue Jeans Band svirali i harfistica Doris Karamatić, Slavonske lole (od kojih je Goran tražio da nastup otvore pjesmom “Ti si moje najmilije”) te Amir Kazić Leo kao gost iznenađenja.

image
Mladenki je kuma bila Marina Lovrić, a mladoženji bivši suigrač Silvio Marić sa suprugom Ivom.
MARKO SPINAKERGRAPHICS

Čitajte i: Goran Vlaović i bivša miss Universe izrekli sudbonosno da! Nakon rođenja kćerkice, priredili svečanu svadbu

Među izvođačima je bio i zajednički prijatelj mladenaca, DJ Renato Keglević, koji ih je 2017. i upoznao u jednom zagrebačkom kafiću. Iako Ivana nogomet ne prati strastveno, znala je tko je Goran Vlaović, koji je bogatu 15-godišnju karijeru okončao 2004. Čak je deset godina bio napadač hrvatske nogometne reprezentacije, s kojom je 1998. osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, a igrao je i za Osijek, Dinamo, Padovu, Valenciju i Panathinaikos.

S Ivanom Mišurom je u vezi od 2018., zaručili su se lanjskog svibnja u krugu obitelji, a u veljači ove godine dobili su kćerkicu Vanu.

image
Četverolist misica: Natalija Prica, Ivana Delač, Ivana Mišura Vlaović i Marijana Kužina.
MARKO SPINAKERGRAPHICS

- Goran joj je odabrao ime i zapravo je skraćena verzija mog imena. Vana je divna i mirna djevojčica, spava cijelu noć i zaista je dijete za poželjeti. Rekla bih da sam pravedna, ali stroga majka jer želim da se zna red. Tako sam, uostalom, i ja odgajana - govori Ivana, koja se ne obazire na komentare i predrasude o 17-godišnjoj razlici između nje i njenog supruga. Smatra da je ljubav najvažnija i da su godine doista samo broj.

Čitajte i: Uoči svadbe s Goranom Vlaovićem! Ivana Mišura pokazala besprijekornu liniju pet mjeseci nakon poroda

- Super se slažemo, a to vide i naši najbliži. Goran je mladolik pa se razlika u godinama kod nas uopće ne primjećuje. Mi smo savršeni par - zaključuje Ivana Mišura Vlaović.

Linker
11. travanj 2024 09:08