HRABRI POTHVAT

Glumica Sementa Rajhard okrenula novu stranicu: ‘Veselim se jako, vjerujem u ovu priču‘

Zbog nemogućnosti pronalaska adekvatne spavaćice u trudnoći i u vrijeme dojenja, Sementa se odlučila na pokretanje vlastitog brenda. U kolekciji koja će na web shopu biti dostupna sredinom rujna moći se kupiti tri spavaćice u tri boje i dva kroja, kapice za bebe i zaštitne maske.
Glazbenica i glumica, zvijezda serija "Stella" i "Čista ljubav", Sementa Rajhard, s dolaskom prinove u obitelj, malene Stelle, odlučila se za novi poslovni pothvat, potpuno drugačiji od onoga po čemu je inače poznajemo. Pokrenula je svoj brend spavaćica i modnih dodataka za bebe, a na to ju je potaknula vlastita sudbina.
image
Sementa Rajhard u potpunosti se posvetila odgoju male Stelle.
PRIVATNA ARHIVA
"Kao trudnica nisam mogla pronaći spavaćicu s gumbićima, možete li to zamisliti? Rekli su mi u jednom poznatom dućanu rublja da im nije sezona trudnica, za nasmijati se! Naravno, nisam samo ja imala taj problem, svoje sam spavaćice na kraju dala prekrojiti onako kako sam željela. I tada se stvorila ideja u mojoj glavi o spavaćicama. Imamo i prve baby kapice istog materijala i zaštitnu masku, koju nažalost ne možemo izbjeći, no lakše je kad je sve u tonu”, rekla nam je Sementa. U kolekciji ima prozračne i pamučne spavaćice u tri veličine, tri boje i dva kroja, a na novom web shopu bit će dostupne od sredine rujna.
image
Spavaćice dolaze u tri veličine, tri boje i dva kroja.
PRIVATNA ARHIVA
"Veselim se jako, vjerujem u ovu priču. Dali smo svi maksimum od sebe da zaživi i zaista se nadam da će kupci biti zadovoljni. S ovom poslovnom pričom prvenstveno mi pomaže suprug Vanja. Vjeruje u mene i moju ideju, skupa smo do kasno u noć etiketirali spavaćice i slagali po veličini, zatim naravno moja obitelj koja baš uvijek potiče svaki moj korak. Silva i Štefica su krojačice bez kojih kroj ne bi bio savršen. Najbolja priča u svemu ovome je što se sve radi u Zagorju, od kroja, šivanja do štika i etiketiranja”, dodala je Sementa, uzbuđena zbog nove priče koju će započeti ove jeseni.
image
U kolekciji su i kapice za bebe.
PRIVATNA ARHIVA
Svoje prvo dijete, djevojčicu Stellu, rodila je sredinom travnja prošle godine, taman u vrijeme prvog lockdowna, a odgovorila nam je prisjeća li se zbog toga trudnoće sa sjetom ili radosti.
"Baš sam danas s prijateljicama pričala da je sve to brzo prošlo, kao da ta 2020. nije postojala, da smo je preskočili, iako je meni pružila najljepše od svega, moju Stellicu, sve je drugo u magli, što znači da je sve super prošlo. I taj stres smo očito svi podnijeli junački. Gledam samo naprijed, dosta je bilo povratka na staro”, rekla je hrabra majka, koja se u potpunosti odlučila posvetiti svojem djetetu. Malena raste brzo, krenula je u vrtić, a novi izazovi su pred mladom zagrebačkom obitelji.
image
Ideju je dobila u trudnoći, kada nije mogla pronaći spavaćicu s gumbima.
PRIVATNA ARHIVA
"Naravno da je sad moram buditi dok je do nedavno ona budila nas i to jako rano. Sad se uhodavamo u taj ritam, sad smo još u fazi privikavanja. Ona je dijete koje je veselo, traži puno pažnje jer je naravno i ima, vrlo je energična i zna što želi i može, pravi mali čovjek. Divimo joj se svaki dan”, rekla je glumica te dodala kako će Stella možda i maminim putem jer obožava glazbu i ples.
"Prvo je proplesala, a onda tek prohodala. Takva sam bila i ja. Plavušica je na tatu, a sve je ostalo na mamu", rekla je kroz smijeh. Vikendima je, kaže, najljepše, jer je tada s njima po cijele dane i suprug, a Sementa ga hvali i kaže kako je jako pažljiv i uvijek u hodu sa svim promjenama i novostima oko malene. Ovo ljeto proveli su na otoku Pagu, a brodom su svaki dan posjećivali okolne otoke – Olib, Maun, Premudu i Silbu te su posjetili njezinu obitelj u Istri.
image
Uz spavaćice idu i zaštitne maske.
PRIVATNA ARHIVA
Što se tiče obiteljskog posla, lunaparka, na početku pandemije glumica je izrazila bojazan da će im sve propasti, no sada kaže kako im je nužna jedino prilagodba. A sprema li što novo na glazbenom i glumačkom planu?
"Imam nekoliko sinkronizacija crtića i baš se veselim, jer Stella obožavala crtiće. Za glazbu mislim da ću pričekati novu eru u koju se mogu uklopiti, nažalost, čini mi se da u ovaj vlak nisam uspjela ući svojim stilom glazbe, koju ja volim i njegujem. Možda se nisam pravilno odvažila. Nadam se nekim novim lijepim angažmanima uskoro", zaključila je Sementa.
Linker
13. travanj 2024 19:22