promo
Fotka za istopiti se

Sementa Rajhard otkrila koje je ime dala svojoj princezi: 'Sve se dogodilo u pravo vrijeme'

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard otkrila je ime kćerkice i objavila posebno emotivnu fotografiju gdje svoju djevojčicu drži za ruku.

"Naša tri srca kucaju zajedno.... Naša najslađa. Naš blagoslov. Naša ljubav i zajedništvo. Naša zvjezdica. Naša curica. Naše sve. Princeza Stella", napisala je Sementa te tako otkrila da je kćerkici dala ime po seriji koja ju je proslavila - Stella. Ujedno je objavila i prvu fotografiju gdje drži ruku svoje kćerkice.

Ova 29-godišnja umjetnica prošli tjedan je postala majka. Ova zvijezda serija "Stella" i "Čista ljubav" svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a priznaje u objavi da su joj se prioriteti promijenili.

"Malo su mi noge debele u ovim štiklama?... Haljinu sam nosila stotinu puta... OMG, kosa mi se izravnala, nije to više to... Joj, šminka nije nude! Gdje mi je nude? Beograd prije dvije godine... Cure moje, ništa nije tako kako Vam se čini trenutno, zapamti da svako zašto ima svoje zato, svaki trenutak je zapisan i događa se u pravo vrijeme", dodala je Sementa u drugoj današnjoj objavi.

"Uvijek smo top, pogotovo dok imamo sve vrijeme svijeta samo za sebe, nemojmo razmišljati drugačije. Sad sam mama i imam sve vrijeme svijeta za moju princezu. Presretna sam i sama sebi se smijem kad se sjetim kako sam razmišljala, i što mi je bilo najvažnije, ali opet, tada je to bilo tako i neka je... Kad vidim ovakve fotke dok sam doma u karanteni, bez šminke i frizure, štikli i haljina već četiri mjeseca.... Cijenim svaki svoj outfit i danas i svaki u prošlosti i u budućnosti, svaki izlazak i sve ljude oko sebe koji mi unose pozitivu u život", napisala je Sementa i poslala poruke svojim pratiteljima.

Premijera Snjezno kraljevstvo 2 / Cinestar Arena Centar / Zagreb 19.11.2019. / foto: Davor Matota / Sementa Rajhard
Davor Matota
Sementa Rajhard

"Budi dobra prema sebi i cijeni sebe uvijek i zauvijek, to neka te hrani... sve drugo je nevažno", zaključila je.

ČITAJTE I:

Sretne vijesti: Rodila Sementa Rajhard, pjevačica i zaručnik dobili malenu kćerkicu

Sementa Rajhard planira vjenčanje i već zna tko će joj dizajnirati haljinu iz snova

Sementa Rajhard drastično promijenila imidž: Glumica se odrekla svog zaštitnog znaka

Linker
24. travanj 2024 07:26