vrijedi za sve

Ovako se odgajaju djeca: U kući slavnog glumca postoje samo tri pravila kojih se svi moraju pridržavati

Glumac Matthew McConaughey pronašao je idealan recept kojih se ukućani moraju pridržavati i zbog toga kod njih vlada prava obiteljska idila...

Manekenka Camila Alves (38) i holivudski glumac Matthew McConaughey (50) u braku su već osam godina i imaju troje djece - sinove Levija (12) i Livingstona (7) te kći Vidu (10). Slavni glumac progovorio je odgojnim mjerama koje provodi u svojoj kući.

"U našoj kući nije dozvoljeno laganje. Nije dopušteno izgovarati: 'Ne mogu' i potpuno je zabranjeno izgovarati riječ 'mržnja'. Zbog te tri riječi možete biti u velikoj nevolji u našoj kući", zaključio je.

Najvažnije im je da im djeca budu skromna i ne žele da se osjećaju loše zbog "obiteljske slave".

"Stalno im naglašavam da ako im djeca u školi kažu: 'Kladim se da živite u velikoj kući jer je tvoj otac slavan' da zbog toga ne pognu glavu. Savjetujem im da ih radije pogledaju u oči i kažu: 'Da, živimo u lijepoj kući. Moj otac stvarno puno radi kako bi bio uspješan.'"

McConaughey želi da njegova djeca budu brižni i sposobni mladi ljudi, ali prvenstveno im želi da imaju anonimnost i uživaju u životu. Sve ono što on dobar dio svog života nije imao.

Naime, nedavno je otkrio koliko je turbulentan bio njegov odnos s majkom Kay s kojom nije razgovarao cijelo desetljeće.

"Sjećam se kada sam jednom prilikom nazvao mamu, kad sam već bio slavan, no ona nije bila jedina na liniji. Žena koja je držala slušalicu bila je obožavateljica moje slave. Sve ono o čemu bismo razgovarali završilo je u novinama tri dana kasnije. 'Mama, to je bilo samo između nas'", ispričao je glumac.

image
S mamom Kay je imao vrlo turbulentan odnos, ali joj je sve oprostio...
PICTURELUX/THE HOLLYWOOD ARCHIVE/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA PICTURELUX/THE HOLLYWOOD ARCHIVE/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Dodao je kako joj je nekoliko puta rekao da ne odaje takve informacije medijima, što je kao majka trebala znati i poštivati. Kap koja je prelila čašu bio je intervju koji je dala iz njihove rodne kuće, pokazavši krevet na kojem je McConaughey izgubio nevinost i otkrivši još sočnih detalja.

Mnoge poznate zvijezde proživljavale su slične scenarije, no McConaughey kaže da je oprost ključan za zdrav život.

"Jednostavno je postala druga osoba kojoj nisam mogao vjerovati. Bio je to naporan odnos tijekom osam godina, ali sad smo ponovno bliski", rekao je.

"On uvijek postoji, ali sam ga tek sada odabrao. Bio je doista tužno. Mamu bih nazvao nedjeljom na pet minuta i slušao je, ali ja nisam želio izustiti ni riječ", prisjetio se McConaughey teškog perioda za koji je sretan što je konačno gotov.

Čitajte i:

iznenadio izjavom Zavodnik iz romantičnih komedija ostavio je burnu prošlost za sobom, a volio bi otići na isti način kao i njegov otac

Nadahnjuju ga Jedan od onih koje slava nije promijenila: Matthew McConaughey opet pokazao veliko srce

McZgodni Slavni glumac ima novo zanimanje: Na jesen njegova karijera kreće u sasvim drukčijem smjeru

Linker
22. travanj 2024 13:04