Ivanka i Mrle o svadbi i braku

Tajna uspješne veze: ‘To je sreća, karma. A sad i lockdown pa se Ivanka nema u kog boljeg zagledati‘

Glazbeno-ljubavni par Ivanka i Mrle zajedno su 10 godina, a kako su na sva zvona objavili da će se, čim epidemiološke prilike dozvole, konačno i vjenčati ispitali smo ih kako izgleda njihov suživot i kako postižu sklad u dugogodišnjem odnosu.

Jedan od najkreativnijih parova na glazbenoj sceni Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle svako malo iznenade svojim postupcima. Tako su nedavno Ivanka i Mrle zazvonili svadbenim zvonom nakon 10 godina uspješne i plodne veze. Pjesmu "A good actor" i pripadajući spot, u kojem su ih htjeli 'oženiti' ovaj par ipak nije iskoristio za svadbu, ali su počeli ozbiljno razmišljati o tome da se vjenčaju. Ozbiljno su razradili scenarij svoje svadbe, a za Gloria.hr ispričali su kako je do toga došlo.

"U prvom lockdownu javila mi se prijateljica Andrea iz agencije 'Wedding2Book' , treba pjesmu za reklamu i dali smo joj 'A good Actor' s našeg zadnjeg albuma 'Sailor'. Poklonili su nam spot što je bila lijepa 'protuusluga', super suradnji sa Sašom Hessom, umjetnikom iz Slovenije koji je kompletno otkriće. Mnogi ga znaju pošto surađuje sa svjetskim časopisima poput Voguea ... meni se cijela priča svidjela da kad je Mrle odlučio da hoće i on nešto slično", ispričala je Ivanka koja sa svojim životnim partnerom surađuje i na projektu Mr.Lee&IvaneSky.

Pogledajte video

Mrle ju je nadopunio i kazao kako je on vidio mogućnost spektakla. "Sa Sašom i curama snimamo već treći spot te dokumentarac koji će završiti na naslovnici Glorije? Napokon", kazao je te dodao kako njegova zaručnica nije baš bila impresionirana prošnjom. Pritom je glazbenik i opisao njihovu buduću svadbu - ono što su zamislili.

Nakon 10 godina odlučili se vjenčati: Planiraju feštu za tisuću ljudi!

"Ona voli biti cura ma koliko godina imala. No, spektakl joj se omilio. Na Trsatu sve Vas zovemo na performance vjenčanja i svih mogućih umjetničkih svinjarija. Imat će sve elemente klasične no ipak, nema svaka svadba koncerte svih ljudi koje znamo plus orkestar, plesače, cirkusantske točke, eksplozije boja i cijeli dramaturški input. I da. Iće i piće kroz festivalsku shemu. Molim da nam sve svi sponzori jave koji prepoznaju ovaj Getsbijevski tulum.

'Ja te datume i rođendane ne pratim, ali ni najmanje. Nebitno.', iskreno je kazao Mrle.

A u svom stilu Mrle je otkrio i tko će im biti kumovi - Kaluđerica bez nosa i Čupač - dva njegova alter ega koje redovito predstavlja na službenim stranicama svog benda Let 3.

image
Ivanka i Mrle planiraju svadbu za 1000 posjetitelja, a priredit će je u Rijeci na Trsatu.
PROMO

Dan po dan, skupilo se i 10 godina u stažu ovog glazbeno-ljubavnog para. Budući da zajedno i žive i rade, zanimalo nas je koja je tajna uspješne i dugovječne veze. "Nema tajne. To je sudbina, sreća, karma. A sad i lockdown pa se Ivanka i nema u kog boljeg zagledati", otkrio je Mrle.

Spot za pjesmu "A good actor" izbacili su na Ivankin rođendan, ali kako nam je otkrila, to je ispalo slučajno. "Ovaj nespretni lockdown' bez naknade za umjetnike koji ne rade ustvari od ožujka činio nam se pravim trenutkom da 'ekskapističkom pričom poput bezazlene svadbe' skrenemo temu na pola sata u lakoću zaborava života od prije", kazala je.

'Kofer od crvenog pliša pun šminke', kazala je Ivanka koji je najbolji poklon dobila od Mrleta.

Mrle je potvrdio da te bitne datume on ne pamti. "Ja te datume i rođendane ne pratim, ali ni najmanje. Nebitno. Ljudima praznici i blagdani meni su bile svirke i to sam jako volio, a sad volim crkvu, to je jedino što mi je ostalo", kazao je glazbenik.

image
Ivanka i Mrle kažu da se najbrže slože oko glazbe.
PROMO

Ivanka i Mrle zbližili su se kad je Mrle, zajedno s ostatkom benda Let3, sudjelovao u predstavi "Kiklop" koju je postavila Scena Gorica s kojom je prije surađivala i Ivanka u njenoj Velikoj Gorici. Ovaj živopisan par pristao je odgovoriti i na nekolicinu uporednih pitanja.

Što najviše volite kod svog partnera, a što ono baš jedva da tolerirate?

Ivanka: Njegov nepresušan kreativni vodopad ideja! Ne podnosim njegov pogan jezik i sitničavost.

Mrle: Kašnjenje, pune ruke torbi, ignoriranje....

Oko čega se najprije složite?

Oboje: Oko muzike.

Oko čega se najbrže posvađate i tko prvi popušta?

Ivanka: Oko fleke na podu i kako on misli da stvari trebaju biti, a ja sam s Marsa iliti Venere. Popustim ja. A što ću.

Mrle: Ivanka je s Merkura. Svjetovne stvari uopće ne kuži.

Što vam je u ovih 10 zajedničkih godina ostalo najviše u sjećanju?

Oboje: Djeca i šest albuma. Lijepa putovanja s glazbom. Predstave s Paolom Magellijem po Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Koji je najbolji poklon koji ste dobili od partnera?

Ivanka: Kofer od crvenog pliša pun šminke.

Mrle: Odlične slušalice, s kaktusovim bodljama; čarape s konfetima, koje pucaju ako ih ne skineš prije ulaska u krevet; dodatna rođendanska iznenađenja, kao npr. šamaranje dok spavam....

Pitanje za Ivanku, što Mrle prvo napravi ujutro?

Gleda u mobitel.

Pitanje za Mrleta, kako Ivanka reagira na vježbanje kolege Čupača?

Snebivanje na najjače, a mišići poslije to je kao super.

Pročitajte i:

Ivanka i Mrle pokazali najslađu članicu: 'Snimali smo u jednom kutu sobe, kći Eva glavna je zvijezda'

Ivanka Mazurkijević: 'Bit će zanimljivo kad Mrle počne djeci postavljati granice kao ozbiljan roditelj'

Ivanka Mazurkijević: 'Na prvoj probi sam se uplašila Magellija, ali nije dugo prošlo da se svi zaljubimo u njega'

Linker
16. travanj 2024 06:42