Združena braća

Uči od iskusnijeg: Nakon prekida s Lisom Bonet, Jasona Momou tješi njezin bivši

Glazbenik, koji je u odličnim odnosima s novom obitelji bivše supruge, objavio je fotografiju na kojoj slavi prijateljstvo kakvo se rijetko viđa.

Iako "dijele" bivšu suprugu, čini se kako se glazbenik Lenny Kravitz i glumac Jason Momoa prilično dobro slažu. Naime, Kravitz je nedavno na svome Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s Momoom pripremajući se za vožnju motociklima.

Momoa i Lenny izgradili su čvrsto prijateljstvo tijekom godina i u mnogim su prilikama pričali o svojoj obitelji. Lenny i glumica Lisa Bonet razveli su se 1993., a Bonet se 2017. godine udala za Jasona s kojim je bila u vezi čak 16 godina. Ipak, par je prije nekoliko tjedana objavio kako se rastaje, a čini se kako Lenny tješi Momou nakon prekida sa zajedničkom bivšom suprugom.

image

Čini se kako Lenny tješi Momou nakon prekida sa zajedničkom bivšom suprugom.

FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Lenny Kravitz s Lisom ima kćer Zoë Kravitz, a par je bio u braku od 1987. do 1993. godine. “Ljudi ne mogu vjerovati koliko smo Jason i ja bliski i koliko sam još uvijek blizak s Lisom, kako se svi međusobno odlično slažemo,” izjavio je Kravitz za Men's Health u studenom 2020.

No, Momoa i Kravitz 2018. su godine otišli čak korak dalje te odlučili nositi odgovarajuće prstenje kako bi proslavili svoju bratsku ljubav.

Čitajte i: Rastava za početak nove godine: Jason Momoa i Lisa Bonet razilaze se nakon 16 godina veze!

Iako je njihovo prijateljstvo odavno poznato, obožavatelje je oduševila Kravitzova objava na Instagramu, a pozitivno je reagirala i njegova kći Zoë, zvijezda novoga filma o Batmanu.

"Nije li ovo naprosto neodoljivo? Obožavam vas obojicu", napisala je glumica u komentaru fotografije koja je naišla na brojne pozitivne reakcije.

Linker
19. travanj 2024 11:19