I dalje je u Africi

Panika na dvoru! Princeza Charlene nikako da se vrati u zemlju, javnost sve uvjerenija da to znači definitivan kraj

Princeza Charlene nije se vratila u Monako od ožujka, nakon drugog posjeta supruga i njihovih šestogodišnjih blizanaca u njenoj rodnoj zemlji, javnost je sve zabrinutija za sudbinu njihova braka.

Princeza Charlene iz Monaka još je u ožujku otišla u rodnu Južnoafričku Republiku, dosada se nije vratila na dvor živjeti sa suprugom princom Albertom i njihovo dvoje djece, a razlog je navodno teška upala uha, zbog koje je podvrgnuta operacijama. Nakon što se u Monako nije vratila ni povodom 10. godišnjice braka, sve je veća skepsa u istinitost razloga zbog kojih je Charlene odsutna.

Mnogi smatraju da će princ Albert od Monaka morati donijeti tešku odluku i s javnosti napokon podijeliti pravu istinu o svom braku - odnosno je li došlo do definitivnog razlaza. Glasine nije utišala ni Charlene, koja je objavila privatni video kojim je obilježila okruglu obljetnicu.

Princeza koju mnogi nazivaju najnesretnijom europskom princezom u Monaku nije bila od ožujka. Razlog puta u Južnu Afriku, bo je pogreb dragog prijatelja, zatim je ostala zbog obaveza prema udrugama čija je predsjednica, a koje pokušavaju zaštititi divlje životinje.

Čiajte i: Bijeg ili peh sa zdravljem? Princeza Charlene opet je produžila boravak u Africi zbog boli u ušima

Tada su 43-godišnju princezu snašli i zdravstveni problemi, a u JAR-u su ju posjetili 63-godišnji Albert i njihovi blizanci čak dva puta. Princezin odlazak poklopio se s tračevima da Albert ima još jedno izvanbračno dijete, koje je rođeno u vrijeme kada je s njom već planirao vjenčanje. Princ ima i dvoje starije izvanbračne djece, za koje njegova supruga zna.

Govorkanja su navodno potaknula Charlene da se povuče iz javnosti, čak i pod cijenu da svoje šestogodišnje blizance princezu Gabrielle i princa Jacquesa ostavi na drugom kontinentu. Kao razlog ostanka u Africi iz palače navode da se princeza bori s teškim upalama uha, nosa i grla, zbog čega se čak morala podvrgnuti operaciji i nije u mogućnosti putovati avionom.

Čitajte i: Najnesretnija princeza u Europi! Otkrivena tajna frizure kneginje Charlene, aferama Alberta II. nema kraja

Kako bi utišao glasine o krahu braka, princ Albert je s djecom dva puta otputovao u Južnu Afriku i tamo su snimili pregršt zajedničkih fotografija, koje su dijelili na društvenim mrežama. Fotografije sa safarija u lipnju pokazuju da među njima vlada idila, a djeca su bila presretna vozeći se savanom na Range Roveru otvorena krova.

Drugi obiteljski posjet odbjegloj princezi, kao ni njene riječi koliko je sretna što je ponovno konačno s obitelji, koje je Charlene podijelila proteklog tjedna nisu umirile javnost, nego upravo suprotno.

Linker
24. travanj 2024 07:40