CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK
napuštaju anmer hall

Usred nove obiteljske drame donijeli važnu odluku: Kate i William vraćaju se u London

Princ William i Kate Middleton uskoro će se vratiti u Kensingtonsku palaču. Boris Johnson najavio je popuštanje mjera i otvaranje škola - pa se princ George i princeza Charlotte vraćaju u klupe.

Princ William i Kate Middleton uskoro će se vratiti u Kensingtonsku palaču. Boris Johnson najavio je popuštanje mjera i otvaranje škola - pa se princ George i princeza Charlotte vraćaju u klupe.

Britanski premijer Boris Johnson najavio je popuštanje mjera, trećina populacije u Velikoj Britaniji se cijepila pa se svi nadaju da će ovo zadnje otvaranje donijeti olakšanje i kraj pandemijskih muka. Povratak u kakvu takvu normalu raduje sve, a tako i kraljevsku obitelj. Naime, princ William i Kate Middleton planiraju se s obitelji vratiti u London.

Čitajte i: ‘Šah-mat‘ kakav se rijetko viđa! Kraljica Elizabeta preduhitrit će Harryja i Meghan vlastitim intervjuem

Britanska vlada planira 8. ožujka otvoriti škole pa će se dotad Kate i William s djecom vratiti u Kensingtonsku palaču. Vrijeme karantene većinski su proveli u obiteljskoj rezidenciji Anmer Hall u Norfolku, a tamo su djecu školovali kod kuće - kao i ostatak Velike Britanije.

image
Princeza Charlotte i princ George raduju se povratku u školske klupe.
THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE/KENSINGTON PALACE/PA/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Meghan Markle sprema veliki intervju! Otkrit će sve o majčinstvu, braku i životu pod pritiskom javnosti

Princeza Charlotte i princ George raduju se povratku u školske klupe i susretu sa svojim prijateljima.

Princeza Charlotte i princ George pohađaju privatnu školu Thomas's Battersea, namijenjenu za školovanje djece od 4 - 13 godina. Budući da su Kate i William poprilično involvirani roditelji, često ih se može vidjeti kako voze djecu u školu koja se nalazi u blizini Kensingtonske palače.

image
Kate Middleton i princ William tijekom pandemije su svoje obaveze prilagodili okolnostima i najčešće su svoje obaveze obavljali online.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Princ Harry i Meghan Markle neće se vratiti kraljevskim dužnostima, oglasila se i kraljica: ‘Svi smo tužni‘

Podsjetimo, tijekom pandemije su Kate i William radili online, pokušavajući što više posla obaviti uz potpuno poštivanje vladinih mjera. Angažirali su se posebno na podršci djelatnika iz zdravstvenog sustava i sustava obrazovanja. Budući da se vraćaju u London, kraljevski par moći će se polako vratiti uobičajenom obavljanju svojih dužnosti, a koje uključuju niz osobnih susreta s čelnicima raznih humanitarnih organizacija i djelatnicima institucija važnih za normalno funkcioniranje društva.

Linker
27. travanj 2024 02:20