izgubila bitku

Tuga koja razara! Preminula kći Meri Cetinić: ‘Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno...‘

Glazbenica je objavila najtežu vijest, njezina kći Ivana Burić preminula je u KBC-u Split u 44. godini života. Opaka bolest bila je jača.

Glazbena diva Meri Cetinić proživljava najteže životne dane. Naime, u KBC-u Split njezina je voljena kći jedinica preminula uslijed borbe s teškom bolešću. Pjevačica je tužnu vijest objavila na društvenim mrežama.

"S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC Split u 44. godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talent, humor...činile su naš život sretnim, prepun ljubavi... Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno... Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama... a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu...Tvoje stotine puta ponavljano "mami, I love you" odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi", napisala je neutješna pjevačica.

Svoju voljenu Ivanu sama je odgajala od njezine druge godine

Meri Cetinić, proslavljena glazbenica iz Blata na Korčuli, život je posvetila umjetnosti, ali i svojoj Ivani. Samohrana majka bila je od Ivanine druge godine, i svojski se trudila kćeri nadomjestiti oca. Stoga su se uvijek oslanjale jedna na drugu i stvorile su posebnu vezu. Meri je priznala da su joj u svemu puno pomogli i njezini brižni roditelji, uz koje je mogla odgajati kćerku, ali i graditi veliku glazbenu karijeru.

Ljubav prema glazbi Meri je prenijela i na svoju Ivanu, koja se i sama bavila glazbom. Bila je obrazovana glazbenica, profesorica glazbene kulture, pisala je tekstove i skladala, a majka ju je rado uključivala u njezine projekte.

Linker
06. ožujak 2024 00:36