SAMOHRANA MAJKA

Slavna glumica počastila se za 46. rođendan i otkrila svoj lijek za krizu srednjih godina

Američka glumica January Jones otkrila je da joj je glavni modni savjetnik sin Xander, tinejdžer kojeg odgaja kao samohrana majka.

Američka glumica i model January Jones, koja se proslavila nezaboravnom ulogom u popularnom televizijskom serijalu "Momci s Madisona" 5. siječnja je proslavila 46. rođendan i fanove oduševila novom frizurom kojom se počastila za tu priliku. Na Instagram Storyju pokazala je novu frizuru za koju je zaslužna Bridget Brager, holivudska frizerka i stilistica slavnih.

"Platinasta bob frizura to je ono što mi je trebalo, osjećam se savršeno! Bridget Brager uvijek pogodi što mi treba za rođendan da bih se osjećala bolje i ljepše za vas", napisala je January Jones u poruci svojim pratiteljima i otkrila da se za rođendan počastila i antistresnim programom razbijanja stvari i predmeta u "sobi bijesa".

image

January Jones počastila se novom frizurom za 46. rođendan

INSTAGRAM

Odjevena u mornaričku uniformu s kacigom na glavi i zaštitnom maskom na licu u videu je pokazala kako palicom razbija keramičke vaze za sadnju biljaka i cvijeća, te staklene posude koje je skršila jednim udarcem.

"Većina naših problema koji nam izgledaju ne rješivi zapravo traže odmak da bi se sagledali u pravom svjetlu. A izbacivanje stresa je najbolji način da to postignemo. Ima i drugih mogućnosti, ali meni ponekad razbijanje predmeta jedino pomaže", izjavila je January Jones koja je dodala kako su joj za krizu srednjih godina najbolji savjeti njezinog sina Xandera, koji ove godine ulazi u tinejdžersko doba.

image

January Jones zvijezda je TV serijala ‘Momci s Madisona‘

LIONSGATE TELEVISION/WEINER BR/AFP/PROFIMEDIA

"Xander je neopterećen problemima koji mene muče i moj je glavni modni savjetnik: gledam što nosi i što vole njegovi prijatelji i prijateljice i nastojim ih oponašati, to me pomlađuje", rekla je January Jones koja je uz sina otkrila udobnost prevelikih i preširokih majica i hlača kakve, priznala je, inače ne bi nikad odjenula.

U njima se, doduše, ne pojavljuje u javnosti, ali ih redovito nosi u intimi svoga doma. Otkrila je da sina imitira i u svojim objavama na društvenim mrežama, jer Xander instinktivno pronalazi najbolje poze u kojima izgleda "nevjerojatno cool".

image

Pozirati uči od sina Xandera

INSTAGRAM

"Treba učiti od najboljih, hvala ti, sine, moj najdraži učitelju", napisala je January Jones, koja sina odgaja kao samohrana majka i nikad javnosti nije otkrila ime njegovog oca. Rodila ga je nakon prekida svoje veze s komičarom Jasonom Sudeikisom, koji ju je ostavio nakon što se zaljubio u svoju sada već bivšu suprugu, glumicu i redateljicu Oliviju Wilde.

A ljubavni status January Jones posljednjih deset godina je nepromijenjen i glasi - slobodna.

Linker
24. travanj 2024 05:13