Livio Andrijić / CROPIX
Životni zaokret

A svi su mislili da će biti domaćica: Zbog ovoga je Lana Banely napustila televizijsku karijeru

Nekadašnja televizijska zvijezda danas uživa u novoj karijeri, onoj dizajnerice interijera. Život izvan očiju medijske pozornosti joj, čini se, godi bivšoj HRT-ovoj novinarki, koja je pronašla novu profesionalnu sreću.

Zavidna novinarska i voditeljska karijera Lanu Banely nije uspjela na dulje staze zadržati u televizijskim vodama. Nakon što je prije dvije godine službeno objavila da se povlači s malih ekrana, gledatelji nisu skrivali žaljenje zbog toga što s HRT-a odlazi mlada i profesionalna Lana koju su tijekom godina zavoljeli.

Iako joj se zbog svega navedenog smiješila respektabilna karijera, Banely je odlučila zahvaliti se HRT-u na deset godina dugoj suradnji. Svoje daljnje planove medijima nije otkrivala pa su mnogi mislili da je motiv za povlačenje majčinstvo i domaćinstvo. Naime, u trenutku odlaska s HRT-a Lanina kćerkica imala je tek nešto više od godinu dana, a puno stariji od sestrice nije bio ni sin Adriano.

View this post on Instagram

A post shared by Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (@lanabanely_design) on

Entuzijazam i vjera u uspjeh

No, pretpostavke nisu bile na mjestu. Čim je otišla s ekrana, Banely je počela "ganjati" novu karijeru, graditi je ispočetka - s velikim entuzijazmom. Stekla je u međuvremenu diplomu iz područja dizajna interijera te je pokrenula posao koji danas cvjeta. Na službenoj Instagram stranici Lana je ovih dana najavila gostovanje u emisijama HRT-a - "Dom na kvadrat" i "Klub 7".

Prizori nepogrešivo uređenih interijera svjedoče da je Banely donijela dobru odluku kada je krenula za svojom velikom strasti zahvaljujući kojoj danas uljepšava živote niza zahvalnih klijenata.

View this post on Instagram

A post shared by Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (@lanabanely_design) on

Čitajte i:

Nekadašnja televizijska zvijezda okrenula potpuno novu stranicu! Otkriveno gdje je Lana Banely

Lana Banely i Andy Bara vjenčali se u društvu najbližih

Lana Banely - trendi i u visokoj trudnoći

Lana Banely - prvi rođendan sa sinom Adrianom

Linker
19. travanj 2024 01:50