instagram / Alka Vuica
Na vrhu Billboarda

Alka puca od ponosa zbog najvažnijeg muškarca: 'Uvijek sam znala da si poseban'

Naša poznata glazbenica i pjesnikinja i njezin sin dokaz su da jabuka ne pada daleko od stabla, nakon što je njen Arian postigao svjetski uspjeh kao glazbeni producent, Vuica mu je posvetila dirljive riječi.

"Imati sina umjetnika nije lak zadatak ni za jednog roditelja, ali je istovremeno i predivan, koliko god je nekad težak!", istaknula je ponosna majka Alka Vuica. Dok pozira uz svog sina Ariana, dotakla se njegovog posljednjeg velikog uspjeha. Naime, mladi Arian Vuica je glazbeni producent, a njegova pjesma već tjednima ne silazi s Billboardove top liste, na kojoj je debitirao kao broj jedan.

Album "Legends Never Die” repera Juicea Wrlda izdane je postumno, nakon tragične smrti mladog repera, album je postigao nevjerojatan uspjeh, a pjesma "Blood On My Jeans" za koju kažu da najbolje predstavlja album nastala je na relaciji Los Angeles-Borovje.

Arian i njegov kolega Filip Gežin napravili su taj veliki reperski hit, a majka pjesnikinja i glazbenica, malo je reći puca od ponosa. Arian je završio studij produkcije u Londonu, a u Zagrebu već godinama djeluje unutar hip-hop i trap glazbene scene.

Uvijek sam vjerovala u tebe i znala da si poseban i prije tvog rođenja.

"Najvažnije je vjerovati u svoju djecu, pomagati im da odaberu svoj put i svoj život. Biti im potpora, a ne prepreka, biti im savjetnik, a ne kritičar, biti im pri ruci i kad je teško shvatiti što žele i kuda idu...", opisala je kako bi svi roditelji trebali odgajati svoju djecu, a zatim se obratila Arianu dirljivim riječima. Alka mu je dala podršku za sve što je napravio i za sve što će tek napraviti.

View this post on Instagram

Masterchef Arian #masterchef #kitchen #food

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

"Dragi moj Sine, čestitam na velikom uspjehu i želim ti još puno osvojenih top ljestvica i kod nas i u cijelom Svijetu! Uvijek sam vjerovala u tebe i znala da si poseban i prije tvog rođenja. Nastavi beskompromisno svojim putem budi i dalje svoj i nepotkupljiv, a svi koji su te izdali i povrijedili neka se posrame od tvog uspjeha, pogleda i čiste duše koju nosiš... Voli te Majka", napisala je Vuica.

Obitelj puna ljubavi

A da je ljubav u obiteljskom domu Vuica nešto čega ne nedostaje, jasno je iz otvorenog pisma koje je Arian, još prije 10 godina uputio medijima, kako bi reagirao na optužbe Vlatke Pokos koja je u svojoj knjizi "Život u raju" napisala neke vrlo ružne optužbe na račun Alke Vuice, kazavši među ostalim da zanemaruje svog sina.

'Nikada joj ništa nije teško. I usred noći ispeći mi palačinke, pričati sa mnom o bilo čemu, ugostiti i zadnjeg gosta kao da je prvi...', kazao je Arian.

"Čitavog života bila mi je i ostat će mi uzor, nadasve ljudski i roditeljski! Jedino što sam oduvijek osjećao prema svojoj mami je ljubav i ponos. Ljubav, jer je ljubav uvijek davala i jer sam u njoj "plivao"... Moji prijatelji obožavaju moju mamu, moje prijateljice joj se dive. Tisuću puta čuo sam rečenice: 'Blago tebi, imaš tako divnu mamu!'

Nikada joj ništa nije teško. I usred noći ispeći mi palačinke, pričati sa mnom o bilo čemu, ugostiti i zadnjeg gosta kao da je prvi, spasiti bilo čiju vezu od propasti, pričati satima i danima s nesretnima, boriti se za ženska prava s frendovima, ali i neprijateljima, pisati pjesme do jutra i onda me probuditi s toplom pitom od sira, vratiti se s gaže u pet i voziti me u školu ili bilo gdje,..", napisao je 2010. Arian u poduljem pismu medijima.

Pročitajte i:

Alka Vuica uživa na Jamajci sa svojim naočitim sinom

Alka Vuica rođendan slavi danima: U boljem društvu ga nije mogla provesti

Alka Vuica: Čim me pitaju za udaju, ja ustajem i bježim

Alka Vuica: Nije jednostavno nakon 50-te podijeliti život s nekim

Linker
20. travanj 2024 05:26