Još je solerica

Angelina Jolie priznala u dnevnom talk showu: ‘Imam i previše razloga zbog kojih ne želim vezu‘

Zbog novog filma ‘Oni koji mi žele smrt‘ glumica se otvorila na način na koji godinama nije činila, otkrivši da se dobro osjeća u svojoj koži i da se se njezina djeca sada brinu o njoj.

Ponukana obavezama koje mora ispuniti zbog premijere svog novog filma "Oni koji mi žele smrt", Angelina Jolie (45) gostovala je u dnevnom talk show ‘Daily Pop’ na kanala E!. Kako je bila izuzetno dobre volje, spremna na šalu na vlastiti račun, voditelji su iskoristili priliku i doznali s kim izlazi. Svjesna da je prati glas vrlo izbirljive, gotovo nedostižne single zvijezde, otvorila se i opisala svoj ljubavni život.

- Već sam dugo sama. Vjerojatno imam vrlo dugačak popis razloga zašto se ne želim upustiti u vezu – rekla je dodavši kako briga za djecu iz bivšeg braka s Bradom Pittom nije među njima.

image
Angelina Jolie posljednjih tjedana promovira svoj novi film.
CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Svjedočit će i njihova maloljetna djeca! Angelina je skinula rukavice u borbi za puno skrbništvo

Čitajte i: Angelina Jolie otkrila zašto je morala žrtvovati karijeru: ‘Došlo je do promjena u obitelji‘

- Imam šestero vrlo sposobne djece. Naravno da postoje trenuci kada se probudim i osjećam se da se moram uvjeriti jesu li dobro. No, u posljednje vrijeme oni žele biti sigurni jesam li ja dobro. Tinejdžeri su koji se brinu o mami. Naravno da sam još uvijek glavna u toj priči, ali su i oni tu za mene. Postali su vrlo cool mladi ljudi, sada funkcioniramo kao povezan obiteljski tim – otkrila je.

image
Glumica je objasnila zašto je sama već duže vremena.
ACCESS HOLLYWOOD/FERRARI/PROFIMEDIA

U akcijskom trileru temeljenom na istoimenom romanu Michaela Koryte tumači ulogu vatrogaskinju koja mora zaštititi 12-godišnjeg svjedoka zločina, a traume iz prošlosti - gubitak tri života koja nije uspjela spasiti iz požara - otežavaju joj zadaću. To joj je prvi akcijski film poslije deset godina, kada je snimila špijunski triler „Salt”. Djeca je pamte uglavnom kao redateljicu a ne akcijsku glumicu, pa je među razlozima zbog kojih se upustila u zahtjevan projekt i želja da sinovima Maddoxu (19), Paxu (17), Knoxu (12) te kćerima Zahari (16), Shiloh (14) i Vivienne (12) pokaže da se dobro snalazi u ulogama koje zahtijevaju značajnu tjelesnu kondiciju. Kao da im želi poručiti da mama još uvijek može nadvladati loše momke, što je činila na početku karijere.

Linker
19. travanj 2024 13:26