vjenčanje godine

Beckhamov sin se uskoro ženi: Pripreme su u punom jeku, a evo i sočnih detalja

Brooklyn Beckham i Nicole Peltz vjenčat će se početkom travnja, a svadba će se održati na luksuznom imanju mladenkinog oca.

Iako su Brooklyn Beckham i njegova zaručnica Nicole Peltz već nekoliko puta odgađali vjenčanje, sada odgode više neće biti. Do sudbonosnog 'da' najstarijeg sina legendarnog nogometaša Davida Beckhama ostalo je oko tri tjedna, a cijela obitelj se priprema punom parom za ovaj važan dan.

Tako je David je na svom Instagram profilu pozirao u odijelu s ocem Tedom i tastom Anthonyjem Adamsom, a čini se da će slično ili isto odijelo nositi i na vjenčanju svoga sina.

"Stvaranje posebnih uspomena. Planovi za vjenčanje su u tijeku, a roditelji odjeveni i potkovani", napisao je Beckham ispod fotografije.

Čitajte i: Brooklyn Beckham pokreće internetsku kulinarsku emisiju u kojoj prikazuje svoj ‘put do izvrsnog kuhara‘

Na vjenčanju, koje će se održati 9. travnja, bit će i mlađi Beckhmovi sinovi Cruz i Romeo, kao i njihova sestra Harper Seven te majka Victoria. Još se ne zna hoće li oni imati posebne uloge na vjenčanju, ali poznato je da će Nicoleina djeveruša biti njezina baka.

Prošlog vikenda Nicole je potvrdila vijest podijelivši na Instagramu tekstualnu poruku koju joj je poslao njezin brat: "Danas sam bio s Bunny i cijelo je vrijeme govorila koliko je počašćena što ti može biti djeveruša", stajalo je u poruci.

image

Brooklyn i Nicole upoznali su se 2019.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Izoliran od obitelji: Najstarijem Beckhamovom sinu teško pala odgoda vjenčanja, ali protiv okolnosti ne može napraviti baš ništa

Kako otkriva The Sun, mladenka će nositi vjenčanicu s potpisom luksuzne modne kuće Valentino, zato će ovih dana odletjeti u Rim kako bi sa svojim stilistom odabrala idealan model.

Cruz i Romeo bit će kumovi svom bratu, a vjenčanje će se održati na luksuznom obiteljskom imanju Nicolinog oca Nelsona Peltza na Floridi. Sretan par za Vogue je otkrio da će njihovo vjenčanje biti židovsko, a Brookyln će nositi kippah - malu kapu koju židovi nose na tradicionalnim ceremonijama.

image

Brooklyn Beckham i Nicole Peltz rijetko dolaze zajedno na javne događaje.

ROBIN PLATZER/TWIN IMAGES/DDP USA/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Brooklyn i Nicole upoznali su se preko zajedničke prijateljice Sofije Richie, a u vezi su od listopada 2019. Nisu dugo čekali da se zajedno usele u novi stan, a iste godine u srpnju su se i zaručili. Sada svi željno iščekuju, kako britanski mediji navode - vjenčanje godine.

Linker
19. travanj 2024 15:23