PRVI MJESEC U TROJE

Beogradski dom prepun ljubavi: Milena i Frano Lasić imaju poseban razlog za sreću

Da sedma godina ljubavi nije nimalo krizna, štoviše - prepuna je ljubavi i sreće - dokazali su supružnici Milena i Frano Lasić koji slave mjesec dana u troje.

Kuća puna ljubavi, tako bi se najkraće mogla opisati fotografija koju je na svom Instagramu objavila supruga Frane Lasića. Novopečena majka Milena u naručju drži sina Nikolasa koji danas ima točno mjesec dana, a s lica joj ne silazi osmijeh. 35-godišnja umjetnica Franina je četvrta supruga, ali to je, usprkos brojnim komentarima nimalo ne uzrujava, baš kao ni oni oko tri desetljeća razlike u godinama. Dapače, sretna je, kaže, što Frano ima golemo iskustvo s djecom pa ravnopravno i vrlo spretno sudjeluje u brizi oko djeteta.

Naime, s prvom suprugom Majom Nikšić i danas je u dobrim odnosima, a imaju sina 33-godišnjeg sina Janka. Nakon toga oženio se Beograđankom Ljiljanom, s kojom je u braku ostao samo 21 dan, a 1993. oženio je slovensku manekenku Živu Stupnik s kojom ima 19-godišnju kćer Linu i 17-godišnjeg Luku.

Ljubav sada stanuje u njihovom beogradskom domu koji je nedavno dobio potpuno novi smisao otkako je u njihov život ušao tamnoputi dječak s mnogo kose. Držeći ga na koljenima teško je ne primijetiti zaljubljeni osmijeh umjetnice kojoj bi mnoge žene mogle pozavidjeti zbog linije koju je već tri tjedan nakon porođaja vratila u stanje prije trudnoće.

Nedavno se pohvalila kako je već uskočila u svoje stare traperice, ali kako joj to nije uopće važno jer je tijekom pandemije koronavirusa shvatila što su prioriteti u životu te da se takvim nevažnim stvarima uopće ne treba zamarati. Naime, tijekom trudnoće preboljela je koronavirus baš kao i njezin brat i otac, a posljedice nije osjetila. Ipak, zbog mnogih nepoznanica oko Covida, iznimno su bili zabrinuti za dijete.

"Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je prije nego je rodila dobila koronu tako da je praktički rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizirati ona i ja, jer beba se kao i svaka beba budi tijekom noći zbog grčeva. Ali dobro je to sve skupa, divno. Presretni smo" , rekao nam je nedavno fatalni glumac.


ČITAJTE I:

Frano Lasić s četvrtom suprugom čeka sina: 'Skakali smo od sreće kad smo doznali da postajemo roditelji'

Ljubavna idila Frane Lasića i 30 godina mlađe supruge Milene

Frano Lasić otkrio ime sina, ali i strahove koje je proživljavao: ‘Supruga je rodila zaražena koronom‘

Linker
23. travanj 2024 23:28