Boris Novković i Iris Volf
 Ronald Goršić / Hanza Media
PJESMA O VELIKOJ KUŠNJI

Boris Novković ponovno pokazao da je pravi emotivac, u svemu mu pomaže supruga Iris

Nova pjesma "Moj grad bez ljudi" nastala je u kućnim uvjetima, a stihovi su Borisu Novkoviću došli jedne noći tijekom izolacije u kojoj se našao cijeli svijet uslijed globalne pandemije koronavirusa.

Najava je ovo novog studijskog albuma Borisa Novkovića koji će biti objavljen za Croatia Records, a stihovi pjesme "Moj grad bez ljudi" najbolje opisuju neizvjesnost i strah oko situacije s potresom i koronavirusom: "Zato neka ova pjesma ostane kao dokument zajedništva i ljudskosti za neka nova pokoljenja, kao dokaz da smo vođeni Božjom ljubavi jednom prolazili veliku kušnju."

promo

Video spot nastao je u studiju Katran gdje su redatelj Raul Brzić i Boris snimili emotivnu priču uz fotografije grada Zagreba nastale uslijed izolacije i nakon velikog potresa. Uz njih bila je i Borisova supruga Iris koja je radila make-up.

Prošle godine 51-godišnji pjevač Boris Novković i 26-godišnja manekenka Iris Volf dobili su prinovu! Iris je rodila djevojčici Si u zagrebačkoj bolnici Merkur u travnju 2019. "Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek", napisala je Iris uz fotografiju na kojoj pozira na plaži zagrljena s Novkovićem. Boris je 25 godina stariji od Iris, ali ljubav ne zna za godine.

Vodice, 100618.
Druga revijalna vecer CMC festivala u Vodicama.
Na fotografiji: Boris Novkovic s suprugom.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vukovic Stipanicev / Hanza Media
Boris Novković sa suprugom

Boris Novković je u ranim danima svoje karijere, sredinom osamdesetih, bio ultimativni seks-simbol i kako sam kaže 'poštar mu je dnevno donosio vreću pisama obožavateljica'. Na početku karijere voljela ga je uglavnom mlađa publika koja je odrastala s njim. Prvi veliki hit 'dogodio' mu se već na prvom albumu "Kuda idu izgubljene djevojke" iz 1986.

Prvi je Borisov brak, onaj s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović, trajao pet godina. Potom je devet godina bio u braku s novinarkom Lucijom Matić. Nakon razlaza s njom bio je u ozbiljnijoj vezi sa slikaricom Ivom Višošević, a krajem 2015. zaljubio se u Ines Katić, no njihov je brak završio nakon osam mjeseci. Ipak, Boris uvijek naglašava da će uvijek vjerovati u ljubav, a nju je pronašao uz Iris.

Pročitajte i:

Nezaustavljiv i nakon tri neslavno propala braka: Tko je žena koja četvrti put donosi sreću i dijete strastvenom Borisu

Boris Novković i njegova 25 godina mlađa djevojka očekuju prinovu

Boris Novković: 'Svoju ljubav nikada ne skrivam'

Linker
25. travanj 2024 09:01