Šokirao javnost

Bradley Cooper priznao da je gotovo odustao od glume, a otkrio je i što ga je nagnalo da se predomisli

Miljenik žena i filmske industrije našao se u profesionalnoj krizi koja je gotovo rezultirala zatvaranjem uspješne karijere, ali posebna prilika mu je vratila umjetnički žar.

Pandemijska 2020. godina bila je posebno stresna za glumca Bradleya Coopera (47), koji je u intervjuu za Variety kolegi Mahershali Aliju (47) otkrio da se tada odlučio prestati baviti glumom. Iako iza sebe ima više nominacija za Oscara, a 2018. godine se, osim u glavnoj ulozi, okušao i u redateljskom stolcu višestruko nagrađivanog filma "Zvijezda je rođena", čini se kako se hollywoodska zvijezda zasitila rada pred kamerama.

No, izgleda da prilika ne čini samo lopova, već i glumca pa je tako samo jedan telefonski razgovor s redateljem Paulom Thomasom Andersonom (51) potaknuo Coopera da promijeni mišljenje.

"Paul Thomas Anderson je zaslužan što nisam odustao od glume. Kada me je nazvao i rekao da bih možda mogao biti član glumačke postave njegovog novog projekta, shvatio sam da bih sve učinio da se to ostvari", otkrio je Cooper.

A da je Bradley na koncu donio ispravnu odluku pokazuje njegov angažman u čak dva ovosezonska filma - "Pizza od sladića" P. T. Andersona i "Ulica noćnih mora" Oscarom nagrađenog redatelja Guillerma del Tora (57), u kojemu ima glavnu ulogu.

Čitajte i: Ludi holivudski producent, poduzetni 15-godišnjak i pop zvijezda koja vozi kamion - pogledali smo novi hit P. T. Andersona

Cooper je otkrio i kako mu je suradnja s Andersonom značila više nego što je mogao zamisliti.

"Proveo sam tri i pol tjedna s Paulom, gledao sve testove kamere, a on me naučio sve o lećama i ostalim stvarima koje nisam znao ranije", prisjetio se glumac kojemu i ove godine predviđaju brojne nominacije, ali i nagrade.

Linker
25. travanj 2024 13:39