Victoria i David Beckham, 2003. godina
 Getty Images
Iskre frcaju

Brbljava Victoria otkrila pikanterije iz intimnog života s Davidom, njegov odgovor na sve je genijalan

Slavni par bivša pjevačica i dizajnerica te nekadašnji nogometaš primjer su rijetko skladnog para u svijetu poznatih, a gospođa Beckham rado otkriva pikanterije iz njihove spavaće sobe.

Slavni par bivša pjevačica i dizajnerica te nekadašnji nogometaš primjer su rijetko skladnog para u svijetu poznatih, a gospođa Beckham rado otkriva pikanterije iz njihove spavaće sobe.

Zrno po zorno pogača, riječ po riječ i Victoria Beckham otkrila je gotovo sve o svom seksualnom odnosu sa suprugom Davidom, kao i o njegovom blagu koje skriva u donjem rublju.

Iako su Beckhamovi u braku 21 godinu, imaju četvero djece, iskre i dalje frcaju između Victorije i Davida. Kad su prohodali bivša Spajsica i nogometaš budili su nevjerojatan interes, javnosti, a Victoria nije štedjela na opisima iz njihove ložnice.

Singer Victoria Beckham and husband David Beckham, August 2000
Signing copies and promoting her new single at Virgin Megastore, in Piccadilly Circus, London., Image: 161425462, License: Rights-managed, Restrictions: This image may have been restricted for editorial use only. For more information, please contact your Mirrorpix representative. 13/08/2000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, MirrorPix
Profimedia, MirrorPix
Victoria i David Beckham, 2000. godina

Tako je otkrila da su u prvom bračnom domu, imanju u Hertfordshireu koju su nazvali Palača Beckingham, imali specijalnu sobu za igrice. "Postoji soba koja izgleda kao boudoir kurtizane, s printom leoparda posvuda i zrcalima na stropu", otkrila je Vicki. Uz to su imali i spavaću sobu, koja je doduše izgledala 'djevičanski' u bijelom, ali imala je veliki hrastov krevet.

U krevetu ne spavaju

Također je otkrila i što rade u tom krevetu, jer kako je otkrila brbljava Victoria, u njihovom krevetu baš se mnogo i ne spava.

"Idem u krevet s Davidom Beckhamom svake noći, tako da znate bilo bi krivo reći da 'spavam'".

Svakim intervjuom Victoria bi otkrila sve više, tako je za magazin Allure opisala i što nosi, odnosno ne nosi za druženje u krevetu.

"Imam običaj ne nositi ništa. Ali David mi je kupio te male komplete u Agent Provocateur…", detaljno je ispričala. A kada je David osvanuo u reklami za rublje talijanskog modnog diva Armanija, svi su zamijetili samo jednu stvar. Victorija nije krila ponos što se njegov 'ponos' izložen na jumbo plakatu.

'Slažem se sa ženom'

"Ogroman je. Enorman, golem. Da ja izgledam tako isto bih hodala po ulici u gaćicama", bodrila je supruga i dodala da je ponosna što i dalje imaju stvarno dobar seksualan život.

"Stvarno ima velikog, ima. Možete to vidjeti u reklami. To je sve njegovo. Kao traktorski auspuh", slikovito je opisala Victoria. Naravno, kad su se poučeni njenom brbljavošću i drugi osokolili i pitali Davida za njegovu muškost, bivši nogometaš za Elle magazin diplomatski se izvukao: "Bez komentara! Slažem se sa svime što kaže moja žena".

Pročitajte i:

Beckham donio hrabru odluku: Tvrdi da je to morao učiniti, a mnogi se pitaju je li bilo nužno?

Mnogi im zavide: U najvećoj svjetskoj krizi donijeli odluku o kojoj većina može samo sanjati

Razuzdana zabava do jutra: David i Victoria na rođendanskoj proslavi najstarijeg sina hvatali se 'ispod pojasa'

David Beckham pun razumijevanja za Harryja: 'Kada postanete roditelj, sve vam se promijeni'

Linker
26. travanj 2024 12:25