NEMA MILOSTI

Britney Spears odbija vidjeti vlastitu majku: ‘Ni ne spominjem sve što su mi učinili, trebali bi biti u zatvoru!‘

Pop zvijezda konačno je slobodna pa više nema milosti za roditelje koje krivi za pakao koji je prolazila gotovo 14 godina!

Pop zvijezda čije ime još uvijek preplavljuje medijske naslovnice zbog konačnog oslobođenja nakon gotovo 14-godišnjeg zatočeništva u "kavezu" vlastite obitelji, nema ni trunke milosti prema roditeljima za koje smatra da bi trebali biti u zatvoru.

Britney Spears, naime, odbija vidjeti majku Lynne Spears koja je letjela iz Louisiane u Los Angeles, a sve zbog očajničke želje da vidi svoju kćer. Njihov je odnos, štoviše, toliko loš da novooslobođena zvijezda majku nije pustila u kuću neposredno prije nego je ukinuto skrbništvo koje je nad njom imao otac Jamie Spears.

"Moj tata je možda započeo konzervatorij prije 13 godina, ali ono što ljudi ne znaju je da je moja mama ta koja mu je dala ideju! Nikada neću dobiti te godine natrag", napisala je nedavno ogorčena Britney na Instagramu te je dodala: "Potajno mi je uništila život."

Odavde prema upućenim izvorima za strane medije i proizlazi zla krv između slavne pjevačice i majke koja se svega nekoliko dana prije nego je skrbništvo ukinuto odlučila pomiriti s Britney, a što je pjevačica odlučno - odbila.

Čitajte i: Britney Spears napokon je - slobodna! Nakon 13 godina bez kontrole nad vlastitim životom, sada diše punim plućima

"Britney nije čak ni pustila Lynne u svoju kuću. Ona je bijesna na nju. Lynne je nekoliko dana pokušavala posjetiti, ali Britney ju je jednostavno prekrižila", govori izvor za Page Six.

"Ni ne spominjem sve loše stvari koje su mi učinili, a zbog kojih bi svi trebali biti u zatvoru...Da, uključujući i moju majku koja ide u crkvu!", izjavila je Britney svega nekoliko dana nakon oslobođenja u videu kojeg je podijelila, a u kojem se našalila da bi poput Meghan Markle i Adele, uskoro mogla gostovati kod Oprah.

Financijske 'manevre' do samog kraja

Nakon svega što je pjevačica prošla, ali i nakon posljednjeg pokušaja "financijske manevre" njezine majke, ipak nije ni čudno što ne želi čuti za nju.

Kratko prije konačne odluke suda koja je donesena 12. studenog, Lynne je naime zatražila da troškove dviju odvjetničkih tvrtki koje je ona angažirala plati Britney, izvješćuje People.

U dokumentu koji su dobili na uvid, gospođa Spears tražila je oko 650.000 dolara naknade za pravne savjete odvjetnika kojima se 2019. obratila kako bi pomogla Britney osloboditi se konzervatorija.

image

Nakon 13 godina, pjevačica je slobodna!

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Odvjetnici koje je angažirala zahtjev za isplatom argumentirali su "istraživanjem i provjerom odgovarajućih kvalificiranih stručnih liječnika" za Britney te zalaganjem za uklanjanje njezinog oca Jamieja iz konzervatorija.

U zahtjevu za isplatom navedeno je da je njezina majka kao zainteresirana strana intenzivno razgovarala s Britney o tome, a pjevačica se oduševljeno složila i zamolila mamu da joj pomogne okončati noćnu moru koju je trpjela, stoji u dokumentu.

Čitajte i: Nakon dugih 13 godina nazire se kraj mučnoj borbi Britney Spears: Svi su se okomili na oca, a pop zvijezda upire prstom na nju: ‘Uništila mi je život‘

Riječ je o potraživanjima dviju odvjetnički tvrtki. Odvjetnici Lynne Spears u odvjetničkom društvu Jones Swanson tvrde da su njihove naknade iznosile 840.000 dolara, ali su "dali popust od 40 posto " i sad traže 504.000 dolara. Iz odvjetničke tvrtke "Ginzburg i Bronshteyn" zatražili su 146.548 dolara naknade.

O isplati odvjetnika sud će odlučiti 8. prosinca, šest dana nakon 40. rođendana pjevačice, kojeg će Britney dočekati slobodna!

Dobitnica Grammyja svoju je novostečenu "slobodu" nazdravila šampanjcem tijekom večere u otmjenom restoranu u LA-u, a sve je to podijelila s vjernim obožavateljima koji su joj za vrijeme čitakvog pokreta #freebritney pružali nevjerojatnu podršku.

"Nakon 13 godina... Mislim da sam DOVOLJNO čekala!", napisala je pjevačica na Instagramu te je zaključila: "Slavim svoju slobodu i rođendan sljedeća dva mjeseca!"

Linker
24. travanj 2024 08:11