DAMIR KRAJAC/CROPIX
DVOSTRUKO SLAVLJE

Dok svi s nestrpljenjem čekaju njegov konačni povratak, poznati Splićanin proslavio dva važna datuma!

Splitski nogometaš Nikola Kalinić i njegova kćerkica Lota početkom su siječnja puhali u svjećice na rođendanskoj torti. Malena djevojčica napunila je tri godine, a nekadašnji hrvatski reprezentativac 34. Dvostruko obiteljsko slavlje ove se godine poklopilo s dugo očekivanim Kalinićevim povratkom u Hajduka.

Najčešće spominjano ime u nogometnim krugovima zadnjih dana ono je Nikole Kalinića. Njegov povratak na Poljud, s kojeg je otišao prije više od deset godina, u gradu podno Marjana glavna je tema otkako se krajem godine otkrilo da bi mogao ponovno odjenuti dres „bilih”, a to će se po svemu sudeći dogoditi krajem mjeseca.

Uoči povratka u Hajduka, gdje je i započela njegova nogometna karijera, Kalinić i njegova obitelj imali su još dva lijepa povoda za slavlje.

Poznati tata i njegova kći proslavili su, naime, rođendane i to u razmaku od samo tri dana. Prvo je slavljenički party imala trogodišnja Lota, a potom i naš napadač koji je 5. siječnja napunio 34 godine.

Čitajte i: Legendarni nogometaš i bivši izbornik ponovo ljubi: Španjolski mediji tvrde da je to sportska novinarka Fani Stipković

Ovih dana osmi rođendan će proslaviti i njihov sin Mateo, koji je na sestrinom slavlju bio glavni uzvanik uz nju.

Povratak u Split za Nikolu i njegovu suprugu Vanju veliki je izazov s obzirom da od 2009. žive u inozemstvu. Godinu dana starija Pelješanka s diplomom zagrebačkog poslovnog učilišta, Nikoli je od prvog dana najveća potpora. Zaljubili su se 2004., a u braku su od 2013.

Njihovu ljubavnu priču prvi je donio magazin Gloria, koji su Nikola i Vanja ugostili prije šest godina u Firenci, dok je on igrao za tamošnjeg prvoligaša Fiorentinu.

"Upoznali smo se u Splitu preko zajedničkih prijatelja. Nikola me osvojio na prvi pogled jer je već tada, s devetnaest godina, bio ozbiljan i zreo. Vjenčali smo se nakon devet godina veze, a svadbu nismo imali budući da sam tada bila u visokoj trudnoći", ispričala nam je 2016. Vanja Kalinić.

Zadnjih godina supružnici Kalinić živjeli su u Veroni, no svako ljeto obavezno provode u Splitu gdje se najradije druže s obitelji nogometaša Ivana Perišića.

Perišić i njegova supruga Josipa među prvima su Kaliniću i malenoj Loti i čestitali nedavne rođendane.

Linker
20. siječanj 2022 09:45