turbulentna ljubav

Drugi prekid u svega par mjeseci! Glazbenica objavila seksi video i poručila da je solo

Jessie J i Channing Tatum više nisu zajedno - njihova ljubavna priča opet je završila, pjevačica je na svojim društvenim mrežama poručila da uživa u solo životu.

Glazbenica Jessie J potvrdila je da je ponovno slobodna. Nakon dvije godine turbulentne veze, završila je njezina ljubavna veza s glumcem Channingom Tatumom. 32-godišnjakinja je, naime, objavila na Instagramu video 'svog solo života za vrijeme pandemije' pa je zavodljivim plesom obilježila svoj novi ljubavni status.

Podsjetimo, Jessie J i Channing Tatum su se pomirili u travnju, nakon što su početkom ove godine već prekinuli. Glasnogovornici slavnog para nisu htjeli dodatno komentirati prekid.

Ljubavnu priču ovog para javnost prati od samih početaka, a obožavatelji su bili posebno sretni kada je Jessie Channingu slatkom porukom na društvenim mrežama poželjela sretan rođendan. "Sretan 40. rođendan ovom posebnom muškarcu. Zaista si jedinstven. Zahvalna sam što si se rodio i još više što smo se sreli", napisala je tada raznježena pjevačica.

Glumac i pjevačica vezu su počeli krajem 2018. godine. Njihovoj ljubavnoj priči navodno je Jessie J posvetila i pjesmu "Simply Be In Love".

Čitajte i:

Presudila im karantena: Slavni par prekinuo drugi put nakon samo nekoliko mjeseci mira u vezi

'Bivša supruga ti je izgledala bolje od ove': Totalno iznervirani glumac je na ovo bome dobro odbrusio

Jessie J o neplodnosti: 'Prije četiri godine liječnici su mi priopćili žalosnu vijest'

Linker
14. travanj 2024 09:36