Instagram/ELLA DVORNIK
GOTOVA JE AVANTURA

Ella je doživjela najveći horor jednog influencera zbog čega jedva čeka napokon se vratiti kući

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencera iskrena je o svim situacijama u kojima se nađe u životu, kako o majčinstvu, bračnom životu, tako i o poslu. Ovog je puta naišla na komplikacije vezane uz tehnički aspekt svog rada o čemu se potužila na društvenim mrežama.

Da je influencer biti lako, influencer bi bio svatko - tom se rečenicom može opisati kroz što sve posljednjih dana prolazi naša najpoznatija "utjecajnica" - Ella Dvornik Pierce. I dok je na odmoru sa suprugom i dvoje malene djece, Ella je marljivo objavljivala sadržaj, reklamirala sponzore, sladoled, kreme za sunčanje, kavu, hotele, restorane, beach clubove, rančeve, sva mjesta koja su posjetili - a bilo ih je mnogo.

Tek na kraju njihova odmora otkrila je ono što će svaki imalo tehnički potkovan srednjoškolac prepoznati kao izuzetnu prepreku pri stvaranju modernog video i foto sadržaja.

"Crkle su mi sve stražnje kamere i svjetlo na mobu. Pa sad mogu storije snimati samo prednjom kamerom", napisala je Ella uz sliku svog zabrinutog lica.

Instagram
Ella se suočila s ozbiljnim tehničkim poteškoćama

Sliku je, razumljivo, objavila u bezvremenskom crno bijelom koloritu, koji je poznat kao idealan za 'spašavanje' ne baš kvalitetnih vizualnih uradaka. Što je sasvim razumljivo, ako se uzme u obzir da su prednje kamere poslovično lošije kvalitete od onih stražnjih - o kojem god mobilnom uređaju da se radi.

Ipak, ljubitelje lika i djela jedne od naših ponajboljih i najtraženijih kreatorica sadržaja na društvenim mrežama ne mora biti strah da će ostati uskraćeni za njezine objave jer Ella, poznato je, sve čini profesionalno - pa tako sadržaj kreira kamerom i pravim fotoaparatom.

Ljetovanje kao avantura

Već otprilike mjesec dana Ella sa svojom obitelji putuje obalom, od vikenda u Istri i Splita, preko Brača, Visa i Njivica na Krku, pa sve do odmora u Opatiji. Cijelo to vrijeme Ella otkriva u kojim su mjestima bili i što je sve pogodno za obitelji s malom djecom. No na kraju je ipak priznala da kao mlada majka, s bebom i živahnom i dvoipolgodišnjakinjom jedva čeka povratak u Zagreb.

U videu koji je objavila na svojim Instagram pričama priznala je ono što mnoge žene s malom djecom misle.

"Naša avantura ljetovanja završava i moram reći da sam umorna od ovih odmora. I jedva čekam doći u Zagreb, i vrtić, jer ovo animiranje je...", kazala je Ella dok jednom rukom ljulja kolica u kojoj joj leži beba. Ponovno je naglasila da joj kvar na mobitelu stvara dodatne komplikacije, jer bez stražnjih kamera posao ne može obavljati toliko brzo, stoga je najavila odlazak u servis, gdje će svoje mobitele dati na popravak.

Ipak, ljubitelje lika i djela jedne od naših ponajboljih i najtraženijih kreatorica sadržaja na društvenim mrežama ne mora biti strah da će ostati uskraćeni za njezine objave jer Ella, poznato je, sve čini profesionalno - pa tako sadržaj kreira kamerom i pravim fotoaparatom.

Pročitajte i:

Uživanje nakon svega što je prošla: 'Ne vraćam je natrag!'

Starija kći Elle Dvornik uplašila roditelje: 'Počela sam zaključavati sve sobe u stanu'

Dvaput je dvaput! Ella mnoge naljutila forom o 'zabranjenoj temi', pa ni kriva ni dužna navukla bijes

Ella i Charles prevarili sve! Drugo dijete dobili su još prošli tjedan, a ime koje su mu nadjenuli nitko nije očekivao

Linker
19. travanj 2024 11:29