OVO NIJE OČEKIVALA

Franku Batelić uoči Dore iznenadili snimkom iz prošlosti: ‘Poludjet ću, zašto ste mi to napravili?‘

Slavnu pjevačicu novinarka HRT-a podsjetila je na njezin nastup na Dori 2009. koji ju je dobro nasmijao.

Poznata glazbenica Franka Batelić prvi će se puta okušati u ulozi voditeljice na ovogodišnjoj Dori, a povodom toga iz HRT-a su joj pripremili malo iznenađenje! Na službenoj Instagram stranici Dore, objavili su naime kratak video s Frankom uoči priprema gdje su joj tijekom intervjua pokazali snimku s Dore 2009. gdje je pjevačica nastupala.

S kratkim bobom tada 16-godišnja pjevačica u usponu nastupala je s pjesmom "Pjesma za kraj", a Franka, sudeći prema reakciji na videu, ovo iznenađenje nije mogla predvidjeti.

"Ja ću poludjeti, zašto ste mi to napravili?", govorila je Franka koju je voditeljica HRT-a Zlata Muck Sušec nasmijala snimkom iz prošlosti.

"Tako nešto će izgledati, dragi gledatelji, i sutra", našalila se Franka koja broji sitno do svog voditeljskog debija uz Duška Ćurlića i glumicu Elizabetu Brodić.

Čitajte i: Franka Batelić kakvu još nismo vidjeli: Otkriva je li Vedran strog otac i boji li se Dore

Iako joj je prva reakcija na poziv za voditeljicu bila: "Ma nema šanse", odlučila je iskoristiti ovu priliku za novo iskustvo i izlazak iz komfort zone, a kao pjevačica sigurna je da će biti i moralna podrška izvođačima - otkrila nam je Franka nedavno.

U dogovoru s kostimografkinjom HRT-a Natašom Svekler i svojom stilisticom Jasenkom Tudor Bevanda, s timom je odlučila da ove godine u smislu outfita naglasak bude na jednostavnosti i čistim profinjenim linijama pa su odabrali odjeću u kojoj se osjeća ugodno i nesputano.

"Mislim da je ipak najbitnije da naglasak bude na izvođačima", zaključila je Franka koja se i na Instagramu pohvalila fotografijama s probe.

Čitajte i: ‘Doritosi‘ nastupaju! Nepoznati detalji o svim našim finalistima na Dori 2022.

"Spremni za večeras", napisala je pjevačica koja je pozirala u sasvim jednostavnom crnom kombinezonu s decentnim izrezima i lagano naglašenim dekolteom kojeg je uparila sa sakoom i bež cipelama na "špicu".

U setu fotografija našla se i ona s Albinom, prošlogodišnjom pobjednicom Dore koja će otvoriti ovogodišnje izdanje pjesmom "Tik-Tock" kojom nas je predstavljala na Eurosongu.

image

Franka će Doru 2022. voditi uz Duška Ćurlića i Elizabetu Brodić.

RENATO BRANĐOLICA I DARIO NJAVRO

Uzbuđenja ne nedostaje, a tko će nas od naših 14 natjecatelja predstavljati na Eurosongu ove godine, saznat ćemo večeras.

Linker
19. travanj 2024 12:32