Novi par

Glumac Petar Ćiritović više ne skriva tko mu je osvojio srce: U javnosti se pojavio s bivšom suprugom poznatog estetskog kirurga

Zvijezda hrvatskog serijala ‘Obični ljudi‘ nakon bračnog kraha ponovno ljubi. Nova žena u njegovom životu je Zagrepčanka Iva Duduković, poznata poduzetnica i bivša supruga omiljenog estetskog kirurga mnogih dama s naše javne scene.

O nježnoj vezi Petra Ćiritovića i Ive Duduković naveliko se priča već neko vrijeme, a sada su ta nagađanja dobila i službenu potvrdu. Zaljubljeni glumac i suvlasnica agencije za osmišljavanje događanja Eventastic zajedno su došli na otvorenje zagrebačke trgovine Max&Co i tako se na najelegantniji način - bez puno pojašnjavanja - predstavili kao par. Uzvanici na događanju kažu da su se cijelu večer zaljubljeno pogledavali i osmjehivali, a pozirajući službenom fotografu Petar je Ivu čvrstu zagrlio poručujući na taj način svima da je ludo zaljubljen.

image

Petar Ćiritović na Gloria glam eventu Highsummer u suradnji sa brendom Reserved.

MARKO MISCEVIC/CROPIX

Da je 43-godišnji glumac pronašao novu ljubavnu sreću do sada nije htio priznati, a za to su i on i njegova nova odabranica imali prave razloge. I Petar i Iva u proteklih nekoliko godina morali su sebi priznati da je njihovim brakovima došao kraj, što je za svakog čovjeka veliki izazov i teško iskustvo, neovisno o tome jesu li se bračni partneri rastali u mirnom tonu ili suprotno.

Petar i njegova bivša supruga, ekonomistica Lucija Palić, s kojom se vjenčao 2012. godine, rastali su se prije nekoliko mjeseci, a nedavno je "točku na i" njezinom braku s estetskim i plastičnim kirurgom Mladenom Dudukovićem stavila i Iva.

O ljubavnom krahu prije dva mjeseca eksluzivno je o tome govorio sam Duduković, u Glorijinom videoserijalu "Priče sa špice".

"Kada ste solo nakon deset godina braka, to jesu promjene, ali ako si čist u glavi i možeš se u životu sjetiti sretnih trenutaka i pamtiš samo lijepe stvari, onda je to sve dobro. Imam prekrasnu dječicu kao podsjetnik na sve to skupa", rekao je nam Duduković.

Pogledajte Dudukovićevu izjavu o razvodu:

Drugi, pak, razlog zbog kojeg je novopečeni par tajio svoju ljubav su i njihova djeca. Petar s bivšom suprugom ima dvojicu sinova, a Iva i kirurg Mladen roditelji su sina i kćeri.

image

Mladen i Iva Duduković, prije dvije godine na Gloria Glam partiju.

CROPIX

Čitajte i: Na špici s Mladenom Dudukovićem: ‘Solo sam nakon deset godina braka, pamtim samo lijepe stvari‘

Iako ne otkrivaju što ih je privuklo jedno drugom, nije teško pogoditi da dvoje Zagrepčana imaju dosta toga zajedničkoga, osim što dobro poznaju tajne braka i roditeljstva. Petar zacijelo Ivi može biti od pomoći u njezinom poduzetničkom poslu, budući da je uz Akademiju dramske umjetnosti završio i studij ekonomije, a s obzirom da su za svoj prvi javni izlazak izabrali otvorenje trgovine odjećom i glavno prošlotjedno društveno događanje u Zagrebu, očito dijele i zajedničku strast prema lijepim stvarima te druženjima.

Linker
27. ožujak 2024 21:58