Instagram
upozorenje poznate novinarke

'Imajte na umu ovo kad želite skinuti masku': Voditeljica pokazala šokantne posljedice zaraze koronom

Hrvatska novinarka šokantnom fotografijom na Twitteru pokušava podići svijest o važnosti pridržavanja sigurnosnih mjera zbog mogućnosti zaraze virusom COVID-19.

Urednica HRT-a, poznata sportska novinarka Mirna Zidarić u lipnju je preboljela koronavirus, što i dan danas nosi svoje posljedice.

50-godišnja Mirna, koja se virusom COVID-19 zarazila na teniskom turniru u Zadru, nakon kojeg su pozitivne nalaze na zloglasan virus dobili Goran Ivanišević, Novak Đoković i brojni drugi, na Twitteru je objavila fotografiju šake pune kose, koja joj nemilice ispada.

"Pozdrav skepticima... znam nije najgore što ti se od korone može dogoditi, ali nekome baš ovaj info može biti točka preokreta", napisala je uz fotografiju novinarka, u nadi da će barem nekoga potaknuti da ozbiljnije shvati mjere sigurnosti.

Žene mu 'čuvaju leđa': Ministar Beroš s Hvara sa suprugom i Ninom Badrić poslao snažnu poruku

Twitter

"Nije neki prizor, ali imajte ga na umu svaki put kad poželite skinuti masku ili ju obijate nositi... Ovo je nakon jednog četkanja i tako je svaki dan, nadam se još kratko jer će ponestati zaliha", upozorila je Mirna koja je već nakon 48 sati od infekcije imala sve tipične simptome, dok su neki od suradnika koji su bili zaraženi, ali bez simptoma.

Očekivano, njena je objava izazvala podijeljene reakcije - skeptika kojima se i obratila, ali i obožavatelja koji su joj poručili kako se nadaju da će sve to brzo proći i izraze nade da će se čim prije u potpunosti oporaviti.

Čitajte i...

Detalji borbe s koronom: 'Simptomi su iznimno neugodni, ne želim ni znati kakvi su oni teški'

Mirna Zidarić otkriva svoj recept za lakši suživot u karanteni: 'To je jedini smisao'

Kraj agonije za Mirnu Zidarić: 'Ovo nije bezazleno iskustvo, već borba na mnogim poljima'

Linker
17. travanj 2024 15:38