Promo
sve se posložilo kako treba

Indira o poslu, braku i godini na izmaku: 'Iz ljubavnih jada naučila sam što želim u životu i to sam dobila'

U opuštenom razgovoru pjevačica Indira Levak ispričala nam je kako će provesti Božić i Novu godinu, je li već okitila dom te uživa li u zagrebačkom Adventu, a otkrila nam je i što je sve u tandemu sa suprugom postigla u godini na izmaku.

Indiram (46) i Miroslav Levak (44) su u 2019. godini zajedno ušli u novi, već treći biznis. Osim glazbenim biznisom - ona kao pjevačica, on kao njezin menadžer, te dizajnom interijera i eksterijera, od ljeta se ozbiljno bave i turizmom iznajmljujući apartmane u Fažani. Za sam kraj godine, Indira je čuvala i novu glazbenu poslasticu kojom je obradovala svoje obožavatelje - izdala je novu pjesmu „Prvi se pamti“ koja govori o gorko-slatkim uspomenama koje svi nosimo u duši. I njoj su ljubavni jadi, ispričala nam je, pomogli da shvati što želi u životu.

Mora li ljubav boljeti? Kako danas gledate na ljubavne jade koji, zapravo, na ovaj ili onaj način nikoga ne zaobiđu u životu?

Ljubav mora boljeti, ne bi bilo uspomena, životnih lekcija, ali ni lijepih pjesama koje su inspirirane tom temom da svaki čovjek barem jednom u životu nije osjetio ljubav od početka do kraja. Kroz godine i skupljanjem životnog iskustva otkrivamo što nam u životu treba, kakva ljubav, pažnja jer svi znamo da ljubav ima tisuću lica.

Po čemu ćete pamtiti ovu godinu?

Iza mene je uistinu sretna, vesela i uspješna godina. Privatno nikada nisam bila sretnija i zadovoljnija, s mužem uživam u životu, a u poslovnom smislu ispunile su mi se mnoge želje. Moj prvi samostalni album Valkira osvojio je publiku, ali i struku jer je album bio nominiran za prestižnu nagradu Porin. Indira Levak Dizajn zasjao je najjačim sjajem na nedavno održanom InDizajn sajmu interijera gdje sam ostvarila sjajne suradnje. Od ove godine bavimo se i turizmom, otvorili smo apartmane u Fažani tako da Miro i ja imamo pune ruke posla, ali uživamo u svakom trenutku jer sve radimo zajedno i svaki slobodni trenutak posvećeni smo jedno drugome.

foto Ines Novković
Indira i Miro Levak

Kako ćete provesti Božić?

U ovo doba godine ima puno koncerata, evenata na kojim pjevam, partyja za pamćenje. Volim razveseliti ljude i biti dio njihovih druženja, a upravo u ovo adventsko vrijeme ljudi su najopušteniji i raspoloženi za zabavu. Moja energija i dobra glazba pravi su začin ovakvoj blagdanskoj atmosferi!

Je li vam stan već okićen? Kako? Kitite li bor, tko je zadužen za nabavku?

Imam nekoliko ukrasa po stanu, to su više prigodni aranžmani i naravno adventski vjenac. Bor kitimo Miro i ja na Badnjak i uvijek je to jako zabavno i puno smijeha. Pogotovo kad se umiješaju i naše mačke Tomica i Grof koji uredno skoče na drvce! Miro zna da sam ja perfekcionista u svemu i onda mu je najsmješnije kada ja pomaknem kuglicu koju je on stavio na „krivo“ mjesto!

Darujete li se međusobno, kažete li si što želite, ili to mora biti iznenađenje? Je li koji put suprug 'promašio' s darom? A vi?

Uvijek osluškujemo jedno drugo. Miro je tu puno suptilniji, ja kao nešto mrmljam, pa sto puta ponovim: „Joj pa kako sam već potrošila omiljeni parfem?“ i on hoće-neće mora shvatiti poruku. Uvijek pogodi s poklonom, ja sam tu puno nemaštovitija. Jednom mi se dogodilo da sam imala nekoliko koncerata za redom i potpuno se izgubila u datumima tako da sam se na Badnjak probudila i shvatila da nisam kupila Miri poklon. Odšuljala sam se do bora i objesila novčanicu na bor na što je Miro puknuo od smijeha! Ma mi smo zapravo dovoljni jedno drugome! Imamo sve.

promo

Koji kolač obavezno mora biti na stolu?

Joj, u našoj kući kolači su omiljeni, ali ih ne jedemo često koliko bih ja željela. Božić je naravno iznimka, tada napravim štrudle koje Miro najviše voli i čupavce te tortu s voćem.

Hoćete li nam otkriti recept za neko od jela koje radite svake godine?

Ja sam vam tradicionalna kuharica i za blagdanski stol radim pečenje s prilozima i naravno sarmu koja je nezaobilazna u ovo vrijeme. Nemam vam ništa za otkriti što već ne znate, samo vam mogu reći da nakon takve hrane slijede pojačani treninzi po receptu Miroslava Levaka! (smijeh)

Imate li planove za doček Nove?

Bit će radna i sretna sam što će moja glazbena obitelj i prijatelji biti sa mnom. Ulazak u Novu okruženi pozitivom i srećom garantira dobru vibraciju koja će obilježiti sve dane koji slijede.

Promo

Jeste li razmišljali o novogodišnjim odlukama? Želite li možda uvesti neku novu, zdravu naviku, nešto promijeniti?

Živim zdravo već godinama zahvaljujući suprugu koji je sportaš i preferira zdravu prehranu. Puno toga sam naučila od njega i vidim promjene, fizičke i zdravstvene. Naravno ponekad si priuštim i delicije koje nisu na popisu, ipak sam ja gurman i Slavonka. Što se tiče odluka, nisam od onih koji nešto mijenjaju od ponedjeljka ili 1.1. Bitne odluke se donose u pravom trenutku, a to može biti i danas. Zadovoljna sam, zdrava, sretna, svi moji najmiliji su dobro i uz mene, što drugo poželjeti?!

Hoćete li pohoditi zagrebački Advent, smetaju li vam gužve? Gdje su vaši punktovi najčešće?

Naravno, naš Advent je zaista predivan. Napravit ću s prijateljicama krug po Zrinjevcu i nama je to dovoljno! Sviđa mi se što su i brojne trgovine, slastičarne pa i beauty saloni, poput mog omiljenog Viklera i ruža, prihvatili duh Adventa i počeli više pažnje posvećivati uređenju izloga i interijera. Baš je stvorena prava čarolija u gradu kojoj je teško odoljeti. Bravo svi!

Linker
18. travanj 2024 10:35