MAJA JUROVIĆ/CROPIX
Obitelj se skupila

Iva Todorić s nećakinjom plijenila pažnju na špici: Ponosna teta ‘hvalila‘ se prinovom brata Ivana

Kad se krajem rujna rodila Aria Torodrić, drugo dijete najmlađeg sina Ivice Todorića, teta Iva bila je presretna te se tom viješću pohvalila na svim društvenim mrežama. Sada nije mogla dočekati sunce da prošeta svoju nećakinju kojoj je kao druga mama.

Kad se krajem rujna rodila Aria Torodrić, drugo dijete najmlađeg sina Ivice Todorića, teta Iva bila je presretna te se tom viješću pohvalila na svim društvenim mrežama. Sada nije mogla dočekati sunce da prošeta svoju nećakinju kojoj je kao druga mama.

Ponovno otvaranje terasa mnoge je izmamilo na uživanje u suncu i kavici. Centri gradova malo po malo su postajali krcati, a među onima koji vole prošetati po zagrebačkoj špici našla se i Iva Todorić, kći poduzetnika Ivice Todorića. No, to nije bila obična šetnja jer je s njom bila i njezina nećakinja Aria koja je došla na svijet početkom jeseni prošle godine.

Inače, Aria je drugo dijete Ivinog mlađeg brata Ivana Todorića i njegove supruge Milice; par već ima trogodišnjeg sina Vida, koji se rodio u privatnoj klinici u Švicarskoj.

image
Iva i njezini nećaci na špici hvataju malo sunca.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Nakon što je malo "prođirala" Ariju po Ilici, prošla je i kroz Cvjetni trg gdje su joj se pridružili Ivica, Milica i Vid, svi vidno dobro raspoloženi. Iva je uhvatila vremena malo se poigrati s Vidom kao prava ponosna teta.

Čitajte i: Ne skida osmijeh s lica! Iva Todorić obilježila važan datum - svi su primijetili i posebno romantično iznenađenje

Iako je posljednjih dana sunčano i možda ipak pretoplo za ovo doba godine, u zraku se još uvijek osjeća zimska studen pa se Iva za šetnju ipak zabundala. Nije mogla ostati neprimijećena u živopisnom kaputu kockastog uzorka koji je radio odličan kontrast trapericama, dok je ostatak outfita bio u neutralnim bojama. Na nogama su, naravno, bile udobne čizme, a na očima neizostavne sunčane naočale.

image
Iva se malo i poigrala s nećakom Vidom.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Iva je Arijinim rođenje postala peti put teta - osim Vida, sina Ivana i Milice Todorić, troje djece ima njezin drugi brat Ante Todorić iz bivšeg braka s misicom Martinom Todorić.

image
Ivi su se u jednom trenutku pridružili njezin brat Ivan, supruga Milica i sin Vid.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Razvod nakon 17 godina braka

Iva je bila 17 godina u braku s poduzetnikom Hrvojem Balentom, da bi 2018. na društvenim promijenila svoje prezime Balent natrag u djevojačko - Todorić i time potvrdila rastavu od Hrvoja.

image
Iva i njezin bivši suprug Hrvoje Balent.
RONALD GORŠIĆ/CROPIX

Naime, Hrvoje Balent je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora, a Iva je u tvrtki koja je pripadala njezinu ocu bila zadužena za marketing. Poduzetnik je u listopadu 2017. godine bio s Ivicom Todorićem u pritvoru, a Iva ih je oboje dočekala nakon što su bili pušteni na slobodu. Svega mjesec dana kasnije krenula su šuškanja o razmiricama u braku kojemu je očito presudio poznati skandal. U braku s Hrvojem dobila je troje djece - Taru, Ivana i Antu.

Čitajte i: Iva Todorić s dečkom uživa u Opatiji? Misteriozni muškarac je prijatelj s krstarenja

Iva danas ponovno ljubi, no svog izabranika vješto skriva. Međutim, priča se da je riječ o mlađahnom Nikoli, čije fotografije stavlja na svoj Instagram profil, vješto mu sakrivajući lice.

Navodno su se upoznali u Beogradu, gdje je često odlazila s prijateljicom, životnom trenericom Anom Bučević, a prema nekim izvorima, Iva je svog novog dečka vodila i na Anino "Vortex krstarenje".

Linker
25. travanj 2024 23:58