uživanje u slobodi

Janko Popović Volarić opet je solo! Nakon svih ljubavnih neuspjeha - glumac ima romansu sa samačkim životom

Glumac koji slovi za jednog od najpoželjnijih neženja opet je slobodan, no kaže da uživa u samačkom životu.

Glumac Janko Popović Volarić u ulogu žirija nove sezone ‘Supertalenta‘ ulazi kao ‘solo‘ dečko. Kako je rekao u razgovoru za Studio, već je neko vrijeme bez djevojke. Veza s logopedinjom Petrom Švađumović je završila, a Janko je s njom ostao u dobrim odnosima. Popović Volarić opet je u solo fazi i šali se kako postoji mogućnost da se zaljubi u samački život.

Početkom 2020. godine Janko je potvrdio je da je sretno zaljubljen, i to u samozatajnu Petru. O toj se vezi počelo šuškati još potkraj 2019., nakon čega je na Silvestrovo i sam potvrdio glasine objavivši prvi zajednički selfie s novom djevojkom. Par se nije skrivao, ali glumac nije pričao o partnerici, a na događanja nisu odlazili.

image
Janko Popović Volarić izbrisao je sve zajedničke fotografije s bivšom partnericom na Instagramu
DAMJAN TADIC/CROPIX CROPIX

"Mogu imati milijun kriterija i karakteristika koje mi se sviđaju kod žena, ali na kraju me ponese nešto sasvim drugo. Sve se svede na tu jednu iskru. Kod žena mi je važno ono što i kod ljudi općenito - da nisu zle, sebične, razmažene…", rekao je glumac svojedobno u intervjuu za Gloriju.

Glumac kojeg se u ‘solo‘ fazama proglašava jednim od najpoželjnijih neženja iza sebe ima buran ljubavni život - od braka s kolegicom Jelenom Veljačom, do kraćih veza. S većinom bivših partnerica ostao je u korektnim odnosima, uvijek je ostao džentlmen i nije izlazio s detaljima odnosa u javnost.

Čitajte i: U novu godinu s novom djevojkom! Nakon propalog braka i kratkih veza, Janko Popović Volarić ponovno ljubi

Jedna od najeksponiranijih veza zasigurno je bila ona s glumicom, scenaristicom i producenticom Jelenom Veljačom. Jelena i Janko razišli su se nakon tri godine braka, prije toga bili su dvije i pol godine u vezi.

image
Jelena Veljača i Janko Popović Volarić
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Surađivali su na brojnim projektima: "Obični ljudi", "Urota", "Ja Che Guevara" i "Ponos Ratkajevih". Potvrdili su da su se razišli u listopadu 2012. i tada su kazali da za razdvajanje nisu krive treće osobe ili vanjski faktori, nego isključivo njihovi privatni problemi.

Niz ljubavnih prekida

Supružnici su krenuli svaki svojim putem, a da među njima nije ostalo zle krvi dokazuje činjenica da su i nakon razvoda nastavili poslovnu suradnju.

Nakon kraja braka i nekoliko kraćih veza, Popović Volarić ljubav je pronašao s jednom od glumica sa seta. S beogradskom glumicom Tijanom Pečenčić zbližio se na setu serije "Kud puklo da puklo". Prvi put zajedno su viđeni u Kinu Europa na Danima hrvatskog filma krajem travnja 2015., a Popović Volarić je otkrio što mu se svidjelo kod kolegice.

image
Tijana Pečenčić i Janko Popović Volarić
LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Čitajte i: Janko Popović Volarić: Tuga zbog majčina odlaska

"Ona je jednostavno krasna osoba te me je očarala svojom inteligencijom, ponašanjem, talentom, duhovitošću i ljepotom ", ispričao je tada glumac. Ni jedno ni drugo nisu krili zaljubljenost, ali ni činjenicu da je veza na daljinu u dvije države uistinu izazov. Uspjeli su održati romansu nešto više od dvije godine, a nakon prekida ostali su u korektnim odnosima.

image
Matea Dominiković i Janko Popović Volarić
DAVOR MATOTA/CROPIX

Ipak, Janko je vrlo brzo krenuo dalje pa se početkom 2018. zaljubio u 11 godina mlađu novinarku Mateu Dominiković. Zaljubljeni par viđen je i na zagrebačkoj špici, a iskre su između njih frcale na sve strane. No, ni ova Jankova veza nije potrajala duže od nekoliko mjeseci, a vijest o prekidu Janko je ekskluzivno potvrdio za Gloriju u lipnju 2018.

Iduća potvrđena veza je upravo ova koju je nedavno prekinuo s logopedinjom Petrom Švađumović. Inače, Janko ima 22-godišnjeg sina Davida kojeg je dobio s 18 godina, a svojedobno je rekao da bio jednog dana opet volio postati otac.

Linker
23. travanj 2024 23:20