promjene u showu

Janko Popović Volarić više nije u žiriju Supertalenta, otkriveno tko će ga zamijeniti

Osim novih kandidata koji su spremni zapaliti veliku pozornicu i oduševiti publiku, novost devete sezone bit će novi član žirija koji se pridružio kolegama s višegodišnjim iskustvom u žiriranju Maji Šuput, Martini Tomčić i Davoru Bilmanu.

Najpoznatiji talent show na svijetu nakon osam uspješnih sezona ponovno je otvorio svoja vrata i s početkom snimanja audicijskih epizoda uplovio je u svoju devetu sezonu koja će ove jeseni razotkriti brojne nevjerojatne, neobične i zapanjujuće talente.

Osim novih kandidata koji su spremni zapaliti veliku pozornicu i oduševiti publiku, novost devete sezone bit će novi član žirija koji se pridružio kolegama s višegodišnjim iskustvom u žiriranju Maji Šuput, Martini Tomčić i Davoru Bilmanu.

image

Janko Popović Volarić

VEDRAN PETEH/CROPIX

Za dobro poznati sudački stol sjeo je glumac Fabijan Pavao Medvešek koji je pažnju javnosti privukao kroz brojne uloge u uspješnim televizijskim serijama i kazališnim predstavama te kao pobjednik zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nakon što je s uspjehom svladao natjecanje u jednom zabavnom showu, sada ga u drugom čeka potpuno drugačiji i nimalo lak zadatak s druge strane pozornice jer će zajedno s iskusnim kolegama birati kandidate koji će se boriti za laskavu titulu pobjednika Supertalenta.

"Jako se veselim ovom novom izazovu u svom životu. Pratio sam show i ranije, a kroz prošle sezone vidio sam neke lude stvari, pa mi je neizmjerno zadovoljstvo biti dio toga. Uživam u tome što radim jer mislim da je jedan od najljepših poslova gledati pretalentirane ljude kako uživo dijele svoj talent, neki od njih čak i po prvi puta, i na neki način im davati dodatni poticaj da ih to dovede još dalje. Iskustvo je zbilja nevjerojatno, a već u prvim danima snimanja imali smo prilike vidjeti neke talente koje će biti divno za gledati na malim ekranima kada krene emitiranje", poručio je Fabijan.

image

Fabijan Pavao Medvešek

LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Dok će četveročlani žiri suditi kandidatima, uigrani voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan pobrinut će se da atmosferu u studiju začine smijehom, pozitivom i veseljem te da kandidatima pred nastup umanje tremu kako bi se pod svjetlima reflektora pokazali u svom najboljem izdanju. U devetoj sezoni na pozornici će se redati upečatljivi nastupi pjevača, plesača i zabavljača, a eksploziju uzbuđenja donijet će i kandidati s neobičnim talentima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Novi talenti i nova sezona obećavaju pregršt smijeha, zabave i emotivnih trenutaka, no koji će kandidati osvojiti srca žirija, a za koje neće imati milosti, tek ćemo doznati.

Linker
10. travanj 2024 04:31