NE SKUPLJA SAMO LAJKOVE

Javili se dežurni dušebrižnici: ‘Pa što to dijete u gaćama radi na naslovnici!?‘

Sedamnaestogodišnji Cruz Beckham, mlađi sin Davida i Victorije Beckham, izazvao je brojne kontraverze svojim prvim editorijalom.

Roditelji su pucali od ponosa, lajkali i podijelili prvu naslovnicu svoga mlađeg sina, 17-godišnjeg Cruza Beckhama, koji je samo dan nakon svog 17. rođendana dobio svoju glavnu priču u proljetnom izdranju kultnog britanskog dvomjesečnika i-D-ja, specijaliziranog za uličnu modu, glazbu, umjetnost i život mladih.

Mlađahni Cruz proslavljenom je fotografu Stevenu Kleinu pozirao je samo u gaćama, a njegov portret mnogi su protumačili kao parafrazu čuvene fotografije njegova oca Davida Beckhama s reklame za donje rublje iz 2000. godine.

"Tako sam ponosna! Prvi dan nakon njegova 17. rođendana", napisala je Victoria Beckham u svojoj poruci na društvenim mrežama.

No, nije dugo trebalo da se uz brojne obožavatelje koji su također oduševljeni Cruzovim prvim editorijalom jave i dežurni dušebrižnici koji se na društvenim mrežama pitaju što to dijete samo u bijelim gaćama radi u medijima, zazivaju organizacije za zaštitu prava maloljetnika, čude se afirmativnoj reakciji njegovih roditelja i poručuju mu da je odabrao pogrešan put koji niti ne graniči sa zdravim razumom.

No, Cruz Beckham, čini se, nema nikakvih problema sa svojim izborom i odlukama, nego govori i ponaša se kao samosvjesni mladić kojem je potpuno jasno gdje vidi svoju budućnost.

Čitajte i: Mama Victoria puca od ponosa! Cruz Bekcham ima svoju prvu naslovnicu i - pločice za uzdisanje

"Bila je to jedna prvih fotografija na mom prvom editorijalu ikad. Ako ne računamo praznike s roditeljima kad me mama po cijele dane fotkala. Dosađivala mi je svojim zahtjevima, ali je ovo neko sasvim drukčije iskustvo. A pritom sam mnogo naučio", izjavio je popularni tinejdžer koji razmišlja o karijeri glazbenika. Stoga intenzivno vježba i uzima satove gitare, klavira, bubnjeva i mandoline da bi mogao stvarati glazbu kakvu i sam voli slušati.

image

S ocem Davidom Beckhamom na utakmici legendi Manchester Uniteda i minhenskog Bayerna na Old Traffordu 2019.

LINDSEY PARNABY/AFP/PROFIMEDIA

"Moje pjesme se temelje na vlastitim iskustvima", kaže Cruz Beckham čiji su glazbeni favoriti Frank Ocean, Billie Eilish, Oasis, Usher i Beyonce. A glazbeni ukus mu niti anonimni samoprozvani moralizatori koji bi na temelju svojih načela i vrijednosti željeli upravljati njegovim životom - ne mogu osporiti.

Linker
16. travanj 2024 07:56