Jelena Perčin, Momčilo Otašević i njihove kćeri Maša i Lota.
 vedran peteh / Hanza Media
idila u domu glumačkog para

Jelena Perčin i Momčilo Otašević: Prvi blagdani s Mašom

Zagrebačka glumica Jelena Perčin i njezin suprug, crnogorski glumac Momčilo Otašević, kreću na prvo veliko putovanje učetvero: u njegovom rodnom Cetinju sve je spremno za obiteljsku svečanost zbog dolaska četveromjesečne unučice i njezine sestre Lote

- U ovoj godini dogodilo mi se sve lijepo pa mislim da je to s nekim razlogom.Toliko uživam da ne stig nem ni razmišljati o tome kolika je sve to promjena. Ali definitivno sam bolja osoba otkako sam postao otac. Teško je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili. Puno se toga dogodilo na emotivnom planu, a vraćaju mi se i sjećanja: razmišljam kako su moji roditelji nešto napravili, pa kakav je bio moj odnos sa sestrom dok gledam Mašu i Lotu. Radim puno, rastrgan sam na sve strane, ali ne osjećam nervozu, ništa mi nije teško i jedva čekam da dođem kući. Sve zaboravim kad mi se Maša nasmije - priča Momčilo Otašević za Gloriju.

Zasad je najvažnije da je njihova Maša zdrava i da dobro napreduje, a postala je i prava mala putnica: zbog priprema za snimanje slovenskog filma, za koji je njezina mama potpisala ugovor davno prije negoli je Maša bila u planu, u posljednje je vrijeme često s njom u Ljubljani.

Mašinim dolaskom na svijet Lota nije 'pala u drugi plan', sve je isto kao i prije: mama je svaki dan vodi u školu, na trening, zajedno idu u kupnju… - Ne puštam je još samu u školu - kaže Jelena - jer živimo u jako prometnom dijelu grada, a uz dobru organizaciju pronađem vremena i za sve njezine druge obaveze.

Samo Gloria daruje vam kupon s popustom od 50% za kupnju Delimano CopperLUX ovalnog pekača koji možete iskoristiti na svim Top Shop i Dormeo Home prodajnim mjestima. Kupnjom Delimano CopperLUX ovalnog pekača sa kuponom svaki kupac na dar dobiva Delimano Chef Maxxstar nož. Kupon je dostupan samo na području Republike Hrvatske.

Linker
15. travanj 2024 18:45