Moda joj nije dovoljna

Kaia Gerber dobila prvu veliku TV ulogu! Pridružit će se glumačkoj postavi hit horor serije

Pred kćeri bivšeg supermodela Cindy Crawford su veliki izazovi. Iako je glumila u videospotovima za razne modne kampanje, nikada prije nije stala pred kameru za snimanje serije ili filma pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći.

Manekenka i kći bivšeg supermodela Cindy Crawford, Kaia Gerber, po prvi put će se okušati u većoj glumačkog ulozi. Naime, Kaia će se pridružiti glumačkoj ekipi u desetoj sezoni hit showa "American Horror Story"; glumit će uz Adinu Porter, Angelicu Ross i Evana Petersa.

Čitajte i: Lice postpandemijske generacije: Kći Cindy Crawford u kampanji za Celine oduševila svijet

Izvršni producent showa Ryan Murphy podijelio je vijest na Instagramu, napisavši da je vrlo uzbuđen što se Kaia pridružuje "American Horror Story" obitelji.

Svaka sezona "American Horror Story" ili u prijevodu Američke horor priče istražuje različite horor teme. Od svog prvog prikazivanja u listopadu 2011., serija je nominirana za 95 nagrada Emmy, osvojivši njih 16. Glumačka ekipa tako je smještena u uklete kuće, jezive azile, a vrlo često se pojavljuju i velika imena iz showbiznisa poput Lady Gage, Naomi Campbell, Sarah Paulson.

Iako ovo nije njezino prvo glumačko iskustvo, ipak je riječ o nešto većem projektu u kojem će pokazati sav svoj talent. Kaia je prije glumila u raznim videospotovima za modne brendove pa otprilike zna kako to funkcionira, ali nikada se nije pojavili u seriji ili filmu. Također, franšizi će se pridružiti i Macaulay Culkin, koji je i dalje najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmovima "Sam u kući".

Čitajte i: Novi zvjezdani par: Kćer Cindy Crawford ljubi trenutno najpoželjnijeg frajera u Hollywoodu

Kako Kaia sada ima novi angažman, to znači da će imati još manje vremena za svog novog dečka Jacoba Elordija, zvijezdu filma "The Kissing Booth". S njim se upustila u vezu nakon prekida s s problematičnim komičarem i glumcem Peteom Davidsonom koji je imao puno problema sa suicidalnim mislima i depresijom.

Naime, Davidson je sa samo sedam godina izgubio oca Scotta Matthewa Davidsona koji je poginuo tijekom intervencije uslijed terorističkog napada na njujorške ‘blizance‘.

image
Kaia Gerber i Jacob Elordi novi su zvjezdani par.
SPOT-STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Što se tiče Elordijevog ljubavnog života, do nedavno bio u vezi s pjevačicom i glumicom Zendayom koju je upoznao na zajedničkom projektu "Euphoria", a prije toga je ljubovao s kolegicom Joey King, s kojom je glumio u filmu "Kissing Booth".

Linker
19. travanj 2024 18:33