Jedva čekamo!

Kao stvorena za ulogu najpoznatije lutke! Margot Robbie izgleda poput prave Barbike

Objavljena je prva fotografija na kojoj glumica pozira u ruhu kultne lutke, a konačno se zna i kada očekivani film stiže u kina.

Margot Robbie gledat ćemo u ulozi najpoznatije lutke na svijetu - Barbie, a obožavatelje je oduševila objavljena fotografija na kojoj glumica pozira u ružičastom kabrioletu. Iako je već neko vrijeme poznato da će Margot utjeloviti lik kultne lutke, riječ je o prvoj fotografiji na kojoj je možemo vidjeti u Barbie izdanju. Film će režirati Greta Gerwig, a konačno se zna i datum premijere iščekivanog filma.

Naime, iz Warner Brosa su objavili fotografiju na društvenim mrežama s jednostavnim opisom u kojemu navode kako film u kina stiže 21. srpnja 2023. godine.

Iako je fotografija razveselila obožavatelje, mnogi se pitaju kako će mnogima omiljeni glumac Ryan Gosling izgledati u ulozi Kena. U glumačkoj će se ekipi naći i including Will Ferrell, Issa Rae, Simu Liu, Kate McKinnon, America Ferrera, Michael Cera i Alexandra Shipp.

No, na IMDB-u je već objavljen sinopsis nadolazećeg filma.

'Zbog toga što nije dovoljno savršena, lutka biva izbačena iz Barbielanda pa kreće na avanturu po stvarnom svijetu. Igrani je film zasnovan na temelju popularne linije Barbie igračaka"'', piše na službenoj stranici.

image

Iako je fotografija razveselila obožavatelje, mnogi se pitaju kako će Ryan Gosling izgledati u ulozi Kena.

ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ryan Gosling kao Ken, a Margot Robbie kao Barbie: Slavni glumac trebao bi utjeloviti muškarca iz snova u filmu o lutki

Margot je ranije za The Hollywood Reporter otkrila nešto više o svojoj ulozi.

"Mnogi misle da znaju što ih očekuje u filmu, ali mi spremamo nešto potpuno drugačije, nešto što niste znali da želite", navela je Robbie čija će nadolazeća uloga zasigurno biti zapamćena.

Linker
15. travanj 2024 15:41