Paul Walker s kćerkicom Meadow
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
uspomene bole

Kći slavnog glumca objavila tužnu snimku: Prisjetila se pokojnog oca i sve ganula do suza

Meadow Walker prisjetila se svog oca, tragično preminulog glumca Paula Walkera, u dirljivoj objavi koja prikazuje koliko su se otac i kćer voljeli. Nesreća ih je prerano rastavila.

Glumac Paul Walker poginuo je prije više od šest godina, ostavši neprežaljen među obožavateljima, kolegama, ali i obitelji. Njegova kćer jedinica, Meadow Walker, prisjetila se svog oca na društvenim mrežama, objavila je dosad neviđeni video na kojem je svog tatu iznenadila za njegov rođendan. Prizori Walkerove sreće kada je ugledao svoj kćer i njezine privrženosti ocu mnoge su dirnuli do suza.

21-godišnja Meadow napisala je na Instagramu da je razmišljala o tome da video nikada ne objavi. Video prikazuje Paula u prikolici u kojoj je boravio tijekom snimanja filma, a na njemu Meadow iznenada ulazi u nju i priređuje ocu iznenađenje.

Mislila sam da ovo nikada neću podijeliti, no osjećala sam da bih trebala.

Otkako je izgubila oca, Meadow Walker se ne oglašava i ne objavljuje puno o njemu, no svaki put kada to učini, pokazuje neku njegovu stranu koju u javnosti nismo mogli vidjeti.

Da podsjetimo, Paul Walker poginuo je krajem 2013. godine u predgrađu Los Angelesa dok se s prijateljem vraćao iz humanitarne zabave. Bio je na suvozačevom mjestu i preminuo je prije nego što su na poprište prometne nesreće stigli hitna pomoć i policija.

Otišao je na vrhuncu uspješne karijere, inače je bio diplomirani biolog, obožavao je more, surfanje, ali i brze automobile. Bio je veliki humanitarac, omiljen među kolegama i publikom. Preminuo je u trenutku kada mu se sve u životu posložilo na mjesto - i privatno i poslovno bio je ispunjen.

Čitajte i:

Kći Paula Walkera dirljivom fotografijom obilježila njegov rođendan

Dobročinstva Paula Walkera otkrivaju se nakon njegove smrti

U prometnoj nesreći poginuo glumac Paul Walker

Konačna presuda: Porsche je kriv za njegovu smrt i mora kćeri platiti odštetu

Linker
24. travanj 2024 14:36