BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Bez dlake na jeziku

Kim Kardashian teška srca priznala ono što su mnogi pretpostavljali: ‘Da, snimka mi je olakšala uspjeh‘

Iako je poželjela da je može izbrisati iz svog života, reality zvijezda nedavno je otkrila da popularni show o životu njezine obitelji ne bi bio toliko uspješan da seks snimka s njezinim bivšim dečkom nije procurila u javnost.

Iako je poželjela da je može izbrisati iz svog života, reality zvijezda nedavno je otkrila da popularni show o životu njezine obitelji ne bi bio toliko uspješan da seks snimka s njezinim bivšim dečkom nije procurila u javnost.

Četrdesetogodišnja reality zvijezda Kim Kardashian, koja se nedavno rastala od repera Kanyea Westa, otkrila je kako smatra da je njezina snimka seksa s bivšim dečkom Rayom J-jem u konačnici pomogla stvaranju većeg interesa za show "Keeping Up With the Kardashians".

Show, koji ulazi u svoju posljednju fazu, emitirao se čak 20 godina, od 2007., te kćerima Kris Jenner donio planetarnu slavu i nezamislivo bogatstvo.

Čitajte i: Još nije gotovo: Kardashiani završavaju show koji ih je proslavio, ali već pripremaju novi

image
kardashiani show
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tijekom ponovnog okupljanja sestara Kardashian-Jenner, voditelj Andy Cohen upitao je Kim smatra li da li bi emisija imala svoj ogromni početni uspjeh bez publiciteta koji je okruživao njezin seks skandal, na što je Kim odgovorila:

"Gledajući unatrag, vjerojatno ne", rekla je poduzetnica, inače majka četvero djece koje je dobila u braku s Kanyeom Westom te dodala da je razmišljala i što će reći djeci kada je pitaju za seks snimku.

"Još nisam morala razmišljati o tome i mislim da je prošlo toliko godina i dogodilo se toliko pozitivnih stvari", rekla je te priznala da je iz skandala naučila grubu lekciju i želi da je može "izbrisati" iz svog života.

Seks s bivšim dečkom snimila je 2002., no ona je procurila u javnost 2007. baš kad su se Kim i njezina obitelj pripremali za pokretanje prve sezone poznatog reality showa.

Čitajte i: Kanye West napokon se oglasio o razvodu: Evo što traži od svoje uskoro bivše supruge

Ranije ove godine, Kim je otkrila da joj je razgovor o njezinoj zloglasnoj seks snimci u prvoj sezoni serije "Keeping Up With the Kardashians" pomogao da se nosi sa svojim osjećajima.

image
Kim i njezino četvero djece.
PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

"Na neki nam je način snimanje pomoglo da se riješimo nekih stvari, umjesto da ih pometemo pod tepih. Na kraju dana, uvijek sam bila otvorena i iskrena i željela sam podijeliti sve kroz što sam prolazila. Nisam se suzdržavala", ispričala je Kim.

Zahtjev za razvod od svog sada već bivšeg supruga podnijela je 19. veljače ove godine, nakon što više nije mogla trpjeti Kanyeovo ponašanje i njegove javne ispade i otkrivanje tajni njihove obitelji. On se o svemu oglasio nakon dva mjeseca, tražeći zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad njihovo četvero djece - North (7), Saint (5), Chicago (3) i Psalm (23 mjeseca).

Kim ne želi ocu zabraniti viđanje djece, ali želi da to radi izvan imanja s privatnim otvorenim bazenom i vinogradom u Hidden Hillsu, iz kojeg se pjevač iselio. Ipak, zajedničko skrbništvo ne znači nužno dogovor 50/50 jer će Kim djeci vjerojatno postati primarni skrbnik.

Linker
26. travanj 2024 15:04