MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
ne zamaraju se

Ljubav je ipak pobijedila: Unatoč glasinama o nevjeri, Zlatan Ibrahimović sa suprugom uživa na jahti

Čini se da je ljubav između nogometaša Zlatana Ibrahimovića i njegove nevjenčane supruge Helene Seger, nakon prošlogodišnjih glasina o prekidu, ipak pobijedila.

O Zlatanu Ibrahimoviću, nogometnoj zvijezdi koja trenutno igra u talijanskom A.C. Milanu, prošloga se ljeta puno pisalo. Tema ipak nisu bile njegove majstorije na nogometnom terenu, već navodna prevara Helene Seger s kojom je već 18 godina. Pričalo se tada da je Helenu prevario sa sportskom novinarkom Dilettom Leottom s kojom je tada surađivao na snimanju reklame, no i Zlatan i njegova nevjenčana supruga glasine nisu htjeli komentirati.

image
Pričalo se da je Helenu Zlatan prevario sa sportskom novinarkom Dilettom Leottom.
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nekoliko mjeseci nakon toga, šuškalo da je Heleni dosta nevjere te da iz tog razloga planira iseliti iz njihovog doma. Kroz njihovu 18 godina dugu vezu javljale su se svakakve glasine o Zlatanovoj nevjeri, tako da u posljednju javnosti nije bilo teško povjerovati.

Čitajte i: Šveđanka koja je izgradila Ibrahimovića! Mediji bruje o Zlatanovoj aferi, a njegova Helena i dalje mudro šuti

Što se stvarno dogodilo, znaju samo Zlatan i Helena, a prizori idiličnog obiteljskog odmora na kojem je par "uhvaćen" dovoljan su povod za glasine o mirenju, ukoliko je uopće i došlo do razdvajanja.

Par je sa svoja dva sina, 14-godišnjim Maximilianom i 13-godišnjim Vincentom, viđen u opuštenoj atmosferi na jahti na Mallorci.

Zlatan, kada je jednom prilikom upitan o tome kakve žene voli, odgovorio je: "Na kakve žene mislite? Ja volim samo jednu ženu", misleći na Helenu koja se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i vođenju većine Zlatanovih poslova i ugovora sa sponzorima.

image
Par je viđen na jahti.
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Prije nekoliko dana, Zlatan se na Twitteru pohvalio trailerom za film o njemu pod nazivom "I Am Zlatan: The Movie" koji će u kina stići u rujnu. Film je temeljen na njegovoj autobiografiji "I, Ibra", a govori o njegovom nogometnom uspjehu od švedskog Malmoa, Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a, Manchester Uniteda i LA Galaxyja.

Linker
12. studeni 2021 21:04