Slatko iščekivanje

Maja Ciglenečki oprašta se od televizije: Ovo je doviđenja emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska‘

HTV-ova voditeljica u četvrtak će odraditi posljednju voditeljsku smjenu prije odlaska na porodiljni dopust.

TV voditeljica Maja Ciglenečki poželjela je, čim je doznala da je trudna - da do zadnjeg trenutka radi ono što najviše voli, a to joj se i ostvarilo...

"Imam sreće što se trudnoća odvijala kako treba i što sam mogla ostati u pogonu sve dosad', rekla je za Jutarnji list. Ustajanje u ranu zoru proteklih godinu dana zbog emisije "Dobro jutro, Hrvatska" su je veselile i ispunjavale, no misli da će joj dobro doći malo odmora. U četvrtak će odraditi emisiju, a onda je čeka slatko iščekivanje još jednog dječaka u obitelji.

Ono što je najviše opušta osim boravka u prirodi i igranja sa sinom Lukom je slabost gotovo svake žene - shopping.

"Najsretnija sam kada ulovim tri, četiri sata slobodnog vremena u nekom shopping centru - samo za sebe. Obožavam kupnju, imam za nju živaca i odjeću mogu beskonačno dugo isprobavati. To me baš relaksira. U garderobu odem s najmanje desetak modela pa kombiniram, proučavam, razmišljam što mi od toga treba... Nisam impulzivan kupac, dobro promislim za što ću dati novac, a kupujem u pet-šest dućana koji imaju robu po mojoj mjeri i ukusu. Ne bježim od boja, iako u ormaru imam najviše crnih majica koje kombiniram sa žutim hlačama, crvenim ili kričavoplavim kaputom... Boje mi, zapravo, podižu raspoloženje.", rekla je jednom prilikom za magazin Gloria.

image
Maja Ciglenecki u rujnu 2019. postala je nova voditeljica emisije Dobro jutro Hrvatska.
DAMJAN TADIC/CROPIX

A na pitanje kako je njezin prvorođenac reagirao na vijest o pojačanju u obitelji, simpatična je voditeljica priznala: "Vijest nas je iznenadila, ali i jako razveselila. Luka još nije svjestan skorih promjena u obitelji, ali odličan je u interakciji s mališanima, tako da ne sumnjam da će biti pravi stariji brat. Isti dan kad sam otkrila da sam trudna rekla sam to dobroj prijateljici Meliti Hrengek, koja također radi na HRT-u. S obzirom na to da smo se družile tijekom prve trudnoće i da su naši Petar i Luka vršnjaci, ali i prijatelji, bilo mi je jako drago što je naš dogovor za kavu bio baš taj dan, rekla je voditeljica za Slobodnu Dalmaciju, koja zasad još ne zna hoće li dobiti sina ili kćer.

Linker
05. travanj 2024 13:40