GLAZBENIK

Modno usklađeni trojac! Pjevač John Legend s kćeri i sinom prošetao New Yorkom i raznježio mnoge

Glazbenik John Legend proteklih je godinu dana zbog gubitka sina i skandala njegove supruge Chrissy Teigen u jednoj od težih faza života. No izgleda da je kod njega prevladala pozitiva. Turneja #BiggerLove je u tijeku, a ipak je pronašao vremena za svoju djecu.

Glazbena zvijezda John Legend uživao je za vikend u šetnji New Yorkom sa svojom djecom, kćeri Lunom (5) i sinom Milesom (2). Ono što je sve posebno raznježilo su njihove modne kombinacije u kojima dominira ružičasta boja. Stylish tata uredio je i svoju dječicu, a kupio im je i sladoled. Kasnije taj dan, u četvrti SoHo pojavio se sa suprugom Chrissy Teigen, a njih dvoje u posljednjih godinu dana prošli su puno toga.

Njegova svjetska turneja #BiggerLove održava se diljem SAD-a i Europe, no mnogi koncerti dosad su otkazani zbog pandemije koronavirusa. Također, njegova supruga bila je uključena u jedan od najzvučnijih skandala u posljednjih nekoliko mjeseci zbog čega je imala depresivne faze.

image
John Legend s kćeri i sinom.
ULICES RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bivši supermodel i poslovna žena našla se na udaru kritika zbog svog 'online' ponašanja. Nekada su je slavili zbog duhovitosti kojom je zabavljala pratitelje na društvenim mrežama, zaradila je čak i titulu "kraljice Twittera", no čini se da je Chrissy doslovno shvatila i koristila svoju moć da javno sudi i komentira one koji su ionako bili na dnu. Primjerice, tada šesnaestogodišnju djevojku Courtney Stodden koja se izjasnila kao nebinarna, 2011. godine navodno je u porukama poticala na samoubojstvo. Također, maltretirala je i dizajnera Michaela Costella.

image
Chrissy Teigen i John Legend
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: John Legend nakon tragedije posvetio pjesmu slomljenoj supruzi: Pjevao je i svirao jedva suzdržavajući suze

"Nije prošao dan, niti jedan trenutak u kojem nisam osjetila silnu težinu žaljenja zbog stvari koje sam rekla u prošlosti. Nitko to nije zaslužio", ispričala se javnosti Teigen u lipnju. John je cijelo vrijeme bio uz nju i tek kratko novinaru odgovorio kako se njegova supruga s obzirom na situaciju drži odlično.

Čitajte i: Uspon i pad Chrissy Teigen: Od miljenice Amerike i kraljice Twittera do tajne zlostavljačice kojoj otkazuju suradnje

Prošle godine par je doživio obiteljsku tragediju kad je zbog komplikacija u trudnoći Chrissy imala spontani pobačaj. Njezina fotografija gdje leži na bolničkom krevetu, sva u zavojima i uplakana, obišla je svijet.

"U velikom smo šoku i dubokoj boli za koju ste do sada možda imali priliku samo čuti. Ovakvu bol nikada prije nismo osjetili. Našem Jacku - tako mi je žao što si se pri dolasku na svijet morao suočiti s toliko komplikacija. Žao mi je što ti moje tijelo nije moglo osigurati siguran dolazak na svijet i sretan život. Uvijek ćemo te voljeti", napisala je tada na Instagramu.

Linker
18. travanj 2024 11:16