Pikanterije

Mogla je i bolje: Jada Pinkett Smit progovorila o bračnim aferama i suprugovim seksualnim apetitima

Iako je izjavila kako nikada nisu imali problema u bračnoj postelji, glumčeva supruga otvoreno je razgovarala s Gwyneth Paltrow o tome kako je došlo do toga da u tu istu postelju dovode druge partnere.

Suradnja Gwyneth Paltrow sa streaming platformom Netflix - show pod nazivom "Sex, Love, & Goop", koja se bavi parovima iz stvarnog života koji istražuju različite načine za poboljšanje svog seksualnog života uz njezinu pomoć - pokazala se kao pun pogodak, barem kad je riječ o gledanosti. No, posljednja gošća, Jada Pinkett Smith (50), supruga Willa Smitha (53), holivudskog glumca, repera i producenta s kojim uskoro slavi 24 godišnjicu braka, nije baš potvrdila niti iznosila pikanterije iz bračne postelje, koje su i gledatelji, ali i voditeljica očekivali. Naime, Jada i Will su već nekoliko puta javno govorili kako imaju "otvoreni brak" pa su svi očekivali detalje o njihovom međusobnom odnosu, ali i izvanbračnim izletima supružnika. Osobito Gwyneth, čiji je cilj emisije vrlo jasan.

- 'Sex, Love, & Goop' istražuje što znači biti istinski intiman u vezi: izraziti svoje najdublje strahove i želje te prihvatiti strahove svojih partnera. Nastavak Goopove misije je pomoći našoj publici u ostvarivanju neizrecive moći vlastitog potencijala, a ova emisija je komplet alata za pronalaženje više zadovoljstva i povezanosti u našim romantičnim životima. I puna je lekcija za koje bih voljela da sam ih naučila puno prije - izjavila je pa ne čudi da je od Jade očekivala puno konkretnije izjave od onih koje je dobila.

Naime, Jada Pinkett Smith tvrdi da ona i Will Smith "nikad nisu imali problema u spavaćoj sobi" baš kao "ni u razgovoru o seksu”. No, iako nije bilo očekivanih pikanterija, Jada Pinkett Smith, voditeljica emisije Facebook Watch razgovarala je s Paltrow o izazovima održavanja zdravog seksualnog života u braku, priznajući da je to "teži dio posla".

- Ono o čemu Will i ja puno razgovaramo je zajedničko putovanje, što brak i jest. Počeli smo s ovim vrlo mladi pa me dio odgovornosti iznenadio jer mislim da očekujete da vaš partner zna što ti treba, posebno kada je u pitanju seks. To je kao: 'Pa, ako me voliš, trebao bi znati. Ako me voliš, trebao bi čitati moje misli.' A to je velika zamka - pojasnila je Jade. Na Gwynethin komentar da je to ipak malo čudno i da se osjeća slomljeno jer nam netko, od koga to očekujemo, ne čita misli, Jade je odgovorila potvrdno.

- Zdrobljena! Reci mi što ti treba. Reci mi što želiš. Znam da moram biti odgovorna da učinim isto... Stvarno se trudim. Neugodno je, ali je duboko zdravo. Ja razmišljam o seksu, jer to je nešto o čemu ne pričamo puno, a oko toga ima toliko fantazija koje bi partneri trebali podijeliti u razgovoru, to je važan dio bračnog života - kaže Jada. I premda je smatrala da je u Red Table Talku o zamkama s kojima se susrela kada je u pitanju seks u dugotrajnoj vezi ipak bila otvorena, kasnije je objavama na Twitteru inzistirala da ona i njezin suprug "nikad nisu imali problema u spavaćoj sobi".

Will Smith je u rujnu govorio o svom braku s Jadom u intervjuu za GQ gdje se dotaknuo njihovog 23-godišnjeg braka za izdanje za studeni. Naime, Jada je u srpnju 2020. bila u "posebnom odnosu" s pjevačem Augustom Alsinom, a kasnije je pozvala svog supruga na Red Table Talk kako bi razjasnila situaciju.

image
Jada i Will mladi su ušli u brak i slove za jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu.
MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako je njihova epizoda srušila rekorde gledanosti na Facebooku, Will je rekao da javnost tada nije dobila cijelu priču

- Javnost ima stav formiran kroz medije i društvene mreže. I kada nešto odluči da je tako, teško je i zapravo nemoguće odbaciti usvojene slike i ideje i percepcije - pokušao je pojasniti Will, dodajući da Jada nikada nije vjerovala u konvencionalan brak. Naime, neki su članovi njezine obitelji imali takav odnos i odrastala je uz drukčije uzore, odgojena na način koji je bio posve različit od njegovog odgoja i odrastanja.

- Vodili smo beskonačne rasprave o tome što je savršenstvo odnosa? Koji je savršen način interakcije kao par? I za našu vezu smo odabrali monogamiju naše veze, monogamija je bila ono što smo odabrali, ali ne definirajući je ako jedini savršen odnos između bračnih partnera - kaže Will i nastavlja:

- Dali smo jedno drugom povjerenje i slobodu, s uvjerenjem da svatko mora pronaći svoj put. A brak za nas ne može biti zatvor. I nikome ne predlažem naš put. Ali iskustvo da je sloboda koju smo dali jedno drugom, kao i bezuvjetna podrška, za mene su najviša definicija ljubavi.

A sa suprugom, za kojeg se svojedobno pisalo da je tijekom snimanja filma "Suicide Squad" viđen kako se zabavlja s modelima, bez vjenčanog prstena na ruci, Jada se slaže.

- Ako Will može doći kući i pogledati se u ogledalo i biti OK s onime što vidi, ja nemam ništa protiv. Nisam ničiji pazitelj, on je odrastao muškarac, ja sam odrasla žena. On se zna brinuti sam za sebe. On ima svu slobodnu svijeta, sve dok vjerujem da je to moj Will, čovjek od integriteta za kojeg sam se udala - kaže Jada, koja s Willom ima dvoje djece.

Slavni holivudski par očito je našao način da prevlada sve zamke i opstane u braku unatoč izazovima, a nedavno su kupili i svoj deveti dom, luksuznu kuću od gotovo tisuću kvadrata na Hidden Hillsu. I tako nesvjesno potvrdili da - nakon što su otkrili da spavaju s drugima jer 'brak ne žele doživljavati kao zatvor', imaju još jedan prostor kako se tijekom bračnih izleta ne bi gurali u istom prostoru.

Linker
16. travanj 2024 12:01