PULA FILM FESTIVAL

Momčilo Otašević ovom objavom pokazao svoju veličinu! Izveo roditelje na festival i raznježio fanove: ‘Predivni ste‘

Na 68. Pula Film Festival cronogorski glumac poveo je svoje roditelje. Iz Crne Gore su stigli u Istru kako bi pružili podršku sinu. Inače, na festivalu se prikazivao film "Po tamburi", u kojem glumac ima jednu od glavnih uloga.

Poznati crnogorski glumac i kralj hrvatskih sapunica Momčilo Otašević ovih dana boravi u Puli, zbog filmskog festivala koji je u Istri okupio kremu hrvatskog glumišta. Naime, na festivalu je svjetsku premijeru imala akcijska komedija „Po tamburi”, redatelja Stanislava Tomića u kojem Momčilo ima jednu od glavnih uloga. Prije projekcije filma, simpatični glumac prije koji dan pojavio se na crvenom tepihu. U autentičnoj kombinaciji i popularnom "lajbeku", oduševio je sveprisutne.

No, ono što je posebno dirnulo mnoge je to što je Momčilo na projekciju filma poveo majku i oca. Povezanost s roditeljima ne krije niti u intervjuima, a sad je još jednom pokazao ogromno poštovanje vrijedno divljenja.

"Ono kad izvedem roditelje na Pula Film Festival", napisao je Momčilo u opisu objave na Instagramu. Pratitelji su hvalili njegovu obitelj i pisali epitete poput "predivni, divni, odlični", a pohvalili su i glumčev pothvat na društvenim mrežama.

Njegovi roditelji inače žive u Cetinju u Crnoj Gori. Prošlo je ljeto malena Maša, prvo dijete glumca i glumice Jelena Otašević Babić, provelo kod bake i djeda, a o ljetovanju djevojčice, supružnici su govorili za Gloriju.

image
Obitelj Otašević.
MIRKO SAVOVIć

"Momini imaju krasnu kućicu podno Lovćena, baš su baka i djed kao iz bajke, pa je Maši bilo prelijepo. Znala sam da će tamo biti više na zraku nego sa mnom u stanu u Zagrebu, da će joj baka i djed posvećivati punu pažnju i da će juriti po dvorištu i igrati se s njima", rekla je Jelena. Tada je bila u visokom stupnju trudnoće s njihovim sinom Jakšom.

U ožujku ove godine, malena Maša ponovno je bila kod bake i djeda u Crnoj Gori, a sa sobom ju je poveo Momčilo koji je tamo snimao film.

Čitajte i: 'Nismo se vidjeli punih pet mjeseci': Jelena i Momčilo Otašević izdržali su sve i doživjeli najveću sreću

Čitajte i: Ponosni Momčilo otkrio ime sina: Sad ima još jedan razlog za život, baš kako je i poželio

"Kad Maša dođe u Cetinje, kao da je grad njezin. Dok hoda po ulici, ljudi joj mašu, čak i neki koje ja ne poznajem dovikuju joj: 'Zdravo, Mašo!'. Mali je to grad, svi se znamo pa slobodno može uzeti nečiju loptu ili bicikl, voziti se po korzu, glavnom trgu… Maša nas sve voli, ali djed je nešto posebno, njena najveća ljubav", rekao je Momčilo.

Linker
19. travanj 2024 23:55