TEŠKA SJEĆANJA

Najmračnije misli Willa Smitha: ‘Obećao sam si da ću osvetiti majku i ubiti oca kad budem dovoljno jak‘

Planetarno popularni glumac osim u dokumentarcu "Will Smith: The Best Shape od My Life" ogolio je dušu i u memoarima "Will" koji izlaze 9. studenog.

Jedan od najplaćenijih glumaca današnjice, Will Smith odlučio je javnosti otkriti pravog sebe pa u svojim novim memoarima otkriva mračan dio svog odrastanja i kompliciran odnos s pokojnim ocem kojeg opisuje kao čovjeka s dualitetima.

Čovjek s dualnostima

U knjizi "Will" koja izlazi 9. studenog, zvijezda filmskog serijala "Ljudi u crnom" te sitcoma "Princ s Bel Aira” izjavio je kako je njegov otac bio nasilan, iako je istovremeno bio na svakoj njegovoj utakmici, predstavi i recitalu.

image

Memoari "Will" izlaze 9. studenog.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Holivudska zvijezda Will Smith kroz suze zajecao kad je otkrio kakve su mu se mračne misli ‘zavukle‘ u glavu

"Bio je alkoholičar, ali je bio trijezan na svakoj premijeri svakog mog filma", opisao je glumac te je dodao da je isti perfekcionizam koji je terorizirao obitelj njegova oca, serviran je svake večeri za njegov stol.

Scena koja se tada devetogodišnjem glumcu posebno urezala u pamćenje bio je udarac kojim je njegov otac srušio na pod majku koja je od siline pljunula krv.

"Taj trenutak u toj spavaćoj sobi, vjerojatno više nego bilo koji drugi trenutak u mom životu, odredio je tko sam", opisuje glumac čiji je otac umro 2016. godine, otprilike 16 godina nakon što se razveo od njegove majke.

Smith se za oca brinuo kada je bio bolestan, no incident ga je i tada proganjao.

"Kao dijete uvijek sam sebi govorio da ću jednog dana osvetiti svoju majku. Da ću ga ubiti kada budem dovoljno velik, kada budem dovoljno jak, kada više ne budem kukavica", napisao je u memoarima, a mračna misao mu se javila dok je s bolesnim ocem kojeg je vozio prema kupaonici bio na vrhu stepenica.

"Mogao bih ga gurnuti dolje i lako se izvući", piše. "Kako su se desetljeća boli, ljutnje i ogorčenosti povlačila, odmahnuo sam glavom i nastavio ga voziti u kupaonicu", zaključio je glumac koji je trenutno na turneji predstavljanja memoara koje će se održati u Philadelphiji, Brooklynu, Chicagu i Los Angelesu.

image

Glumac je u potpunosti ogolio dušu.

MASATOSHI OKAUCHI/SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: U najgoroj formi ikad! Legendarni glumac lajkove na društvenim mrežama skuplja fotografijama kakvih se drugi stide

U potpunosti ogolio dušu

Osim u memoarima, o najdubljim mislima glumac je snimio i dokumentarac "Will Smith: The Best Shape od My Life" u kojem je otkrio da se u jednom razdoblju suočavao sa suicidalnim mislima, a koliko mu je teško bilo u potpunosti ogoliti dušu govori i činjenica da je u nekoliko navrata morao uzimati podulje pauze kako bi se smirio i prestao plakati.

Linker
19. travanj 2024 00:42