NOVI POČETAK

Najpoželjnija na svijetu: Tko se sve udvara Kim Kardashian nakon razvoda?

Iako se još nije ni službeno razvela od supruga Kanyea Westa, zvijezda zbiljokaza već je pretrpana brojnim ponudama muškaraca iz cijelog svijeta, od holivudskih zvijezda do pripadnika kraljevskih obitelji, koji bi je voljeli bolje upoznati.

Ako je netko mislio da će Kim Kardashian nakon raspada svojeg trećeg braka očajavati i lijevati suze, grdno se prevario. Najeksponiranija članica kontroverzne obitelji Kardashian-Jenner tek je prekrižila bivšeg muža, glazbenika Kanyea Westa, s kojim je bila u vezi od 2012, a u braku od 2014., a već se njezin mobitel „užario” od brojnih poruka koje dobiva od muškaraca.

'Pokušavaju doći do nje preko zajedničkih prijatelja ili njezinih suradnika, a neki svoju sreću iskušaju i direktnim porukama. Popis zainteresiranih je doista velik – od poznatih glumaca preko vrhunskih sportaša i milijardera do pripadnika kraljevskih obitelji. Svi bi je htjeli odvesti na večeru', kazao je dobro upućeni izvor američkom listu The New York Post.

Njihov interes je sasvim očekivan. Ne samo što Kim i dalje itekako pazi na svoj izgled, a s 40 godina dovoljno je iskusna da zna što želi, već je i njezin bankovni račun, na kojem je više od milijardu dolara, mamac koji privlači jače nego šećer muhe. No, onaj tko će poželjeti njezino srce, doista će se morati potruditi. Prema istom izvoru, Kim zasad nije zainteresirana za novu vezu, već se nakon bolnog rastanka s Kanyeom želi posvetiti obitelji.

image
Zvijezda zbiljokaza 'Kardashians' u pandemijskoj je godini postala - milijarderka
KKW BEAUTY VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Kada, pak, poželi postati „najtraženija razvedenica na svijetu”, onaj tko želi biti s njom morat će pokazati da jednako želi i njezinu djecu. U braku s Westom dobila je četvero djece, sinove Northa, Sainta i Psalma te kćer Chicago, koji su joj danas životni prioritet, a bit će i ključni element u odabiru novog partnera.

'Od muškarca želi nekoga tko zna cijeniti obitelj, može joj biti potpora, a ujedno je zabavan, romantičan, uživa u jednostavnim stvarima, no kada treba ne boji se zasukati rukave', kazao je izvor blizak obitelji.

Čitajte i: ‘Nije loše za djevojku bez talenata‘: Kim Kardashian - put do kluba milijardera!

image
Uskoro bivši supružnici s djecom - sinovima Northom, Saintom i Psalmom te kćeri Chicago
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zahtjev za razvod Kim je predala samo nekoliko mjeseci prije proslave sedme godišnjice braka s Westom. U njemu je zatražila zajedničko skrbništvo nad njihovom djecom - sedmogodišnjom North, petogodišnjim Saintom, trogodišnjom Chicago i dvogodišnjim Psalmom, a u brakorazvodnom procesu ne bi trebalo biti velike svađe oko podjele imovine. Naime, prije bajkovitog vjenčanja u Firenci 2014. par je potpisao predbračni ugovor pa se zna po kojim će se pravilima dijeliti bogatstvo od 2,2 milijarde dolara, od kojih je 1,3 vlasništvo Kanyea Westa. No, to ne znači da Kim neće zaraditi od propasti braka - navodno je potpisala izdašni ugovor s TV mrežom Hulu za novi show, čija će glavna tema biti njezin razvod. Ta se ideja baš i ne sviđa njezinom uskoro bivšem mužu, koji boluje od bipolarnog poremećaja pa su se njegove reakcije dosad pokazale poprilično nepredvidivim.

Zasad se ne čini da će njegova nepredvidljivost pretvoriti brakorazvodni proces u veliki skandal. Ono što reper zahtijeva ne razlikuje se od prohtjeva njegove uskoro bivše supruge: želi zajedničko skrbništvo nad djecom. Zvijezda reality showa se tome ne protivi, ni u ludilu ne želi ocu zabraniti viđanje djece, ali želi da to radi izvan imanja s privatnim otvorenim bazenom i vinogradom u Hidden Hillsu, iz kojeg se pjevač iselio. Ipak, zajedničko skrbništvo ne znači nužno dogovor 50/50 jer će Kim djeci vjerojatno postati primarni skrbnik.

Čitajte i: Kim Kardashian zaradit će i na krahu četvrtog braka: Razvod vrijedan 2,2 milijarde dolara postaje TV show

image
Kim i Kanye u sretnim danima
PAPCULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

'Rastanak je protekao u prijateljskoj atmosferi. Kim i Kanye se i dalje dobro slažu. Oboje imaju zajednički interes da njihovoj djeci bude dobro, pa mu ona omogućava da s klincima bude koliko god želi', kazao je neimenovani izvor za magazin People.

Inače, Westu je ovo prvi, a Kim Kardashian treći brak. Prvi put se udala 2000., za glazbenog producenta Damona Thomasa, s kojim je u braku bila četiri godine.

Drugi put se udala 2011., za četiri godine mlađeg košarkaša Krisa Humphriesa, koji je nakon šest mjeseci veze na podu njezine spavaće sobe ružinim laticama ispisao: 'Hoćeš li se udati za mene?' te joj klečeći na jednom koljenu ponudio dijamantni zaručnički prsten vrijedan dva milijuna dolara. Kim Kardashian očito nije mogla reći 'ne'. Prosidba i vjenčanje završili su kao dio njezina TV showa, u kojem je prikazano i kako se nakon samo 72 dana od njega razvela - zbog 'nepremostivih razlika'.

Čitajte i: Kanye West napokon se oglasio o razvodu: Evo što traži od svoje uskoro bivše supruge

Humphries je bio shrvan, no Kim očito nije, jer je nekoliko mjeseci kasnije započela vezu s Westom. Njega je upoznala još 2003. tijekom snimanja spota pjevačice Brandy, no u to vrijeme su oboje bili u vezama. Zaprosio ju je na njezin 33. rođendan na bejzbol-stadionu u San Franciscu. Vjenčali su se 2014., a godinama je izgledalo da su skladan par. Sve dok on nije počeo ekstravagantno se ponašati u javnosti te se ubrzo otkrilo da pati od psihičkog poremećaja, što je vjerojatno i dovelo do nepopravljivog raskola u njihovom odnosu.

Ipak, razvod nije poremetio rast njezinog poslovnog carstva. Prošle je godine njezino bogatstvo naraslo je na milijardu dolara zahvaljujući poslovima s kozmetikom i odjećom, kao i zaradi od TV-a i investicija, objavio je časopis Forbes.

Linker
20. travanj 2024 01:20