LOS ANGELES TIMES/SHUTTERSTOCK
Provala emocija

Nakon 13 godina konačno je dočekala! Britney briznula u plač kad je čula da joj otac više nije zakonski skrbnik

Sud u Los Angelesu odlučio je da Jamie Spears više neće obnašati dužnost skrbnika pjevačice, dok je njezin odvjetnik predložio istragu njegova ponašanja i upravljanja njenom imovinom.

Sud u Los Angelesu odlučio je da Jamie Spears više neće obnašati dužnost skrbnika pjevačice, dok je njezin odvjetnik predložio istragu njegova ponašanja i upravljanja njenom imovinom.

Pjevačicu Britney Spears preplavile su emocije nakon što je sud konačno, nakon 13 godina donio odluku da se njezin otac Jamie Spears suspendira s mjesta njezinog skrbnika. To znači da prvi put od 2008. Britney neće biti pod nadzorom svog oca. Presudu je donio sudu u Los Angelesu, a sutkinja Brenda Penny naredila je da otac Jamie Spears odmah bude suspendiran s mjesta skrbnika javili su mnogi američki mediji.

"Trenutna situacija nije održiva", rekla je sutkinja na ročištu i u obrazloženju dodala da trenutni aranžman stvara toksično okruženje. Sve je to bilo jako emocionalno za pjevačicu koja je preko desetljeća pod skrbništvom svog oca, a posljednjih godina se aktivirala da sudski razriješi svoj status.

"Britney je briznula u plač kad je čula odluku sutkinje. Dugo je mislila da nikad neće doživjeti dan kada će prestati očeva dominantna kontrola nad svakim aspektom njezina života, ali to se konačno dogodilo. U šoku je i ostala je bez teksta, ali doslovno skače od sreće. Ovakvu radost nije osjećala 13 godina", otkrio je bliski prijatelj pjevačice, piše Page Six.

Pjevačica se i sama oglasila na svom Instagramu, uz snimku koja se čini kao da je snimljena prije, pokazala je kako je letjela i upravljala avionom. Uz to je napisala simboličnu poruku. "U sedmom sam nebu. Prvi put da sam letjela u avionu s propelerom. Jako sam se bojala. Vraćam brod kući. Ostanite lijepi", napisala je pjevačica i najavila da će uskoro objaviti još fotografija.

Čitajte i: Britney Spears popljuvala najnoviji dokumentarac o njezinom ‘zatočeništvu‘: ‘Mnogo toga u njemu nije istina‘

Istraga o upravljanju

Pjevačica ima imovinu koja se procjenjuje na oko 60 milijuna dolara, a njeno upravljanje sada će preuzeti ovlašteni javni dužnosnik John Zabel.

Odvjetnik Britney Spears Matthew Rosengart zatražio je da se ročište za konačno prekidanje skrbništva održi u roku od 30 do 45 dana. Zatražio je i istragu o ponašanju Jamieja Spearsa tijekom trajanja skrbništva i doveo u pitanje njegovo upravljanje imovinom Britney Spears.

Osim što je ova odluka izazvala oduševljenje Britney, ona je razveselila i njene brojne obožavatelje, oduševljeni ljudi okupili su se ispred zgrade suda. Pokret Free Britney već nekoliko godina propituje odluke i skrbništvo Jamieja Spearsa, koji je početkom rujna sam zatražio potpuni prekid njegovog 13-godišnjeg skrbništva nad Britney.

Linker
27. travanj 2024 10:40